|
Luka032
|
 |
« poslato: Septembar 03, 2008, 05:07:34 am » |
|
Da li znaš da, kada nekome zavidiš - to je zato što ti se ta osoba ustvari sviđa?
Da li znaš da, oni koji su naizgled vrlo jaki ustvari imaju vrlo osećajno srce i veoma su ranjivi ? Da li znaš da, oni koji uvek brane druge, ustvari priželjkuju nekoga ko će njih braniti ? Da li znaš da su tri reči koje je najteže izgovoriti : volim te, oprosti i pomozi mi. Ljudima koji ih izgovore one su stvarno potrebne i osećaju njihovu težinu; to su ljudi koje moraš poštovati i ceniti.
Da li znaš da, ljudi koji drugima čine društvo ili im pomažu - ustvari čeznu za društvom i tuđom pomoći?
Da li znaš da su ljudi koji nose crveno sigurniji u sebe?
Da li znaš da, ljudi koji nose žuto uživaju u svojoj lepoti?
Da li znaš da, ljudi koji nose crno žele da ostanu neprimećeni i potrebna im je tvoja pomoć i razumevanje?
Da li znaš da se tvoja pomoć drugima uvek vraća dvostruko?
Da li znaš da oni kojima si najpotrebniji, tebi skoro da ne znače ništa?
Da li znaš da je lakše nekome saopštiti svoja osećanja preko pisma nego mu to isto reći u lice? Ali, znaš li da rečeno u lice ima neuporedivo veću vrednost?
Da li znaš da su stvari koje je najteže učiniti ili reći vrednije od najskupljih stvari koje možeš da kupiš novcem?
Da li znaš da, ako nešto lepo zamoliš, sigurno ćeš to i dobiti?
Da li znaš da, možeš da ostvariš svoje snove -možeš se zaljubiti, postati bogat, ostati zdrav, samo ako veruješ u svoje snove; iznenadićeš se šta si sve sposoban da učiniš? Ne veruj niušta što ti je rečeno, dok to i sam ne proveriš. Ako znaš nekoga kome je potrebno nešto od spomenutog i pružiš mu svoju pomoć, videćeš da će ti se dvostruko vratiti.
DA LI ZNAŠ DA MOŽEŠ UVEK DA RAČUNAŠ NA MENE??? . U TRENUTKU, VREMENU ILI MESTU KADA TI BUDEM POTREBAN, POZOVI ME I BIĆU S TOBOM!!!
Jednog dana promenićemo svet ili ga već menjamo. LOPTA JE SADA U TVOJIM RUKAMA.. Kada bi svet prestao da postoji za 24 sata sve telefonske linije i svi e-mailovi bili bi zakrčeni porukama: 'Žao mi je što sam ti naneo bol! ', ' Oprosti mi ', ' Volim te ', ' Mnogo te cenim ', Čuvaj se ' ili ' Oduvek sam te voleo, ali ti to nikad nisam rekao '.
Danas je lopta prijateljstva u tvojim rukama , pošalji ovo svojim istinskim prijateljima ( uključujući i mene ). ; Nemoj se osećati loše ako ti niko ne uzvrati poruku jer na kraju ćeš shvatiti da si ti prvi zakotrljao loptu koja je usrećila druge ..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
.stoRe
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Septembar 03, 2008, 07:40:26 am » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Septembar 03, 2008, 08:02:13 am » |
|
Da, to mi je poslala veoma draga osoba i morao sam da stavim ovde da i vi naucite nesto vise o zivotu i ljubavi, a ne samo o racunarima!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Septembar 03, 2008, 08:53:21 am » |
|
Tema je jako lepa i poucna svidelo se to pojednicima ili ne...Sad ide mass mail sa ovim 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2008, 08:04:12 pm Luka032 »
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
Gangster
VIP
Clan NM Tima

Ugled: 11
Van mreže
"I Hate Robbing Banks"
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Septembar 03, 2008, 09:56:49 am » |
|
Kako mocno  .... Svaka cast za TOPIC 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Kad me neko doda na msn, neka mi posalje privatnu poruku na netmajstoru
|
|
|
Nemanja Maric
Odomacio/la se

Ugled: 0
Van mreže
IN SORTE DIABOLI
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Septembar 03, 2008, 12:12:15 pm » |
|
Svaka cast za topic. Naterao si me da razmisljam, posto sam sad u nekim problemima... Jos jednom svaka cast!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2008, 12:12:56 pm Nemanja Maric »
|
Sačuvana
|
|
|
|
smp-shomi
Odomacio/la se

Ugled: 0
Van mreže
SmP-Shomi
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Septembar 03, 2008, 01:03:41 pm » |
|
Mocno je ovo...... Svaka cast stvarno!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
SmP-Shomi
|
|
|
|
|
|
kecap
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Septembar 03, 2008, 07:17:37 pm » |
|
sory sto moram josh jedan post da pisem tek sam sada procitao detaljno lukinu poruku!Ovo sam ja ranije josh shvatio samo sto nisam hteo da filozofiram kad sa bilo kim pricam!!U glavnom ovo je jako dobro formulisano i uklapa se u to da u zivotu nista nije onako kako se cini tj sve je cak obrnuto!
Najbolji primer za to je 3 ili 4 recenica lukina,
"Naizgled" najjaci ,su veoma osecajni, i imaju ranjivo srce!
Posmatrajte malo ortake po skoli za vreme odmora i sve cete shvatiti!Ja sam sve zakljucke poput ovog doneo tako sto sam gledao ortake kako se svadjaju,tuku i hvale! *** sta ces imam glup razer ko za ku**c sam im predsednik!!!
dovoljno je jedan dan da posmatrash nekog ma i manje i odmah ces shvatiti kako se ko realno ponasa a ne onako kako se predstavlja!!!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2008, 07:19:13 pm kecap »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Septembar 03, 2008, 08:09:20 pm » |
|
Kecap, to su ljudi koji zive sa savremenim dobom, a to znaci da ako se jedan covek ponasa kao krenet ili budala i misli da je faca i da zna sve ostali povukku na njega misleci da je to pozitivno sto oni rade ali u stvari nije.
Ja sam odavno izasao iz tog fazona i poceo da zivim za sebe i da mislim za sebe, a ne da radim stvari koje mi drugovi kazu, a ja mislim da je to pogresno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kecap
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Septembar 03, 2008, 08:16:43 pm » |
|
naravno tako i treba!Ja se vishe ne obazirem ni nasta sto mi oni kazu!Fazon je Biti orginalan a ne isti kao ostali!Furash svoj fazon i bole te za druge!!!!!! To su Pankeri odavno shvatili!Zbog toga sam ja postao Anarhista sta ces mora se! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Septembar 03, 2008, 08:21:48 pm » |
|
Kecap ganja put beznadja  ... Neznam dali ste primetili ali po skolama je iz dana u dan sve manje i manje nasilnika ...Mozda su i oni najgluplji skontali da ne postizu nista sa tim...Naravno uvek ce biti onih zatucanih koji do zakljucka nikada nece ni doci ,ali cini mi se da ide nabolje  ... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Septembar 03, 2008, 08:23:40 pm » |
|
Pa ne bih znao shegi sta da ti kazem ali kod mene ima jos uvek. Fora je to sto se oni ne tuku u skoli vec sacekaju uvece kad svi izadju u grad. Kod mene u skoli ne smes da poljubis devojku u usta ima odmah da ti smanje ocenu iz vladanja, a kamoli da se potuces 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Septembar 03, 2008, 09:56:04 pm » |
|
Pazi, ja jesam roker i rock mi je u krvi ali se ne ponasam tako jer zelim da budem originalan, kao sto si ti rekao, i da se razlikujem od drugih. Zato se oblacim normalno ali mnogo volim da nosim crno, a zasto? to procitajte u prvoj poruci 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |