Stranice: 1 [2]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Pitanja i odgovori o zivotu i ljubavi... (valja procitati) !  (Pročitano 4746 puta)
Matec032
Napredak

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Septembar 04, 2008, 07:24:03 am »

Evo zagrejao sam stolicu i sa ovom porukom krece ponovo moja aktivacija na NM-u...Lepo sam se odmorio i sada mogu u nove radne pobede...
Nego da ne skrecem sa teme,a ovo je sigurno za sad meni najlepsa tema na forumu...Luka jos jednom,svaka cast!
Lako je shvatiti sve ovo...
ko zna da voli i ko zna sta je ljubav i ko razume emocionalnu prirodu coveka,pa taman bio on ne znam jak ili slab,nebitno,razumece sta je Luka hteo da kaze sto se tice ljubavi...
Jednostavno,ko je bilo kad voleo znace sta je sazeto u ovoj poruci...
Pozz svim net majstorima!
Sačuvana

Net Majstor rodjaci...
w3bm4st3r
Gost
« Odgovor #16 poslato: Septembar 04, 2008, 07:43:13 am »

Kecap ganja put beznadja BigSmile ...
Neznam dali ste primetili ali po skolama je iz dana u dan sve manje i manje nasilnika ...Mozda su i oni najgluplji skontali da ne postizu nista sa tim...Naravno uvek ce biti onih zatucanih koji do zakljucka nikada nece ni doci ,ali cini mi se da ide nabolje Confused ... BigSmile

E u ovo se ne slazem sa tobom neznam kako je kod tebe u r.s. ali u mojoj skoli ( 7.razred) ima veoma mnogo sabana koji vole da se tuku...da znas kakav je debilski svet u mojoj skoli...

_____________________________________________________________________________________________ ________________________________
"Da li znaš da je lakše nekome saopštiti svoja osećanja preko pisma nego mu to isto reći u lice? Ali, znaš li da rečeno u lice ima neuporedivo veću vrednost?"

Ovo je ne apsolutno nego mega brutalno tacno...alal vera za temu
Sačuvana
kecap
VIP
Mozak foruma

Ugled: 9
Van mreže Van mreže

:) Punks not Dead

« Odgovor #17 poslato: Septembar 04, 2008, 08:12:21 am »

Evo zagrejao sam stolicu i sa ovom porukom krece ponovo moja aktivacija na NM-u...Lepo sam se odmorio i sada mogu u nove radne pobede...
hehe hvala bogu vidim nema ni daxa ni tebe pa red je da se vrati jedan BigSmile
Citat
Nego da ne skrecem sa teme,a ovo je sigurno za sad meni najlepsa tema na ...Luka jos jednom,svaka cast!
za ovo se slazem!Tema je jako poucna i iako je forum predodredjen za racunrae odlicno je imati i neke ovakve teme!Tu se jako lako moze videti ko je kakav covek u stvarnom zivotu!
Sačuvana

Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Septembar 04, 2008, 09:30:10 am »

Nego da ne skrecem sa teme,a ovo je sigurno za sad meni najlepsa tema na forumu...Luka jos jednom,svaka cast!
Lako je shvatiti sve ovo...
ko zna da voli i ko zna sta je ljubav i ko razume emocionalnu prirodu coveka,pa taman bio on ne znam jak ili slab,nebitno,razumece sta je Luka hteo da kaze sto se tice ljubavi...
Jednostavno,ko je bilo kad voleo znace sta je sazeto u ovoj poruci...
Pozz svim net majstorima!

Hvala Matec! Ti sigurno i znas ko mi je ovo poslao ali o privatnom zivotu ovde necemo pricati... Smile

Ja sam ovo shvatio pre nekih 3 meseca jer sam tad poceo ovako da se osecam i da budem vise covek nego obican klinac. Inace ovo oduvek znam i sve ovo je istina.

Jedno je znati, drugo je shvatiti i osecati !
Sačuvana

Vista
Odomacio/la se

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Septembar 04, 2008, 12:22:46 pm »

Luka slazem se...svaka cast za post...ziva istina...   U fazonu
Sačuvana
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Septembar 05, 2008, 04:49:49 am »

Posto vam se toliko svidela tema resio sam da je stavim kao lepljivu jer bi bilo pozeljno da dosta ljudi ovo procita.
Sačuvana

Receptor
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Septembar 20, 2008, 08:40:36 pm »

"Kada vidis dobrog coveka potrudi se da ga prevazidjes, a kada vidis loseg preispitaj svoje srce" Konfucije
Sačuvana
Matec032
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Septembar 23, 2008, 06:59:59 am »

Znam Luka ko ti je to poslao...
Ja nisam dovoljno spoznao ljubav,ali sam je osetio na ptavi nacin,i sada poceo da volim jednu osobu sa kojom sam duze vreme (moju devojku)...Luka je u pravu,kada jednom zavolis,cela tvoja licnost se menja,ti sazrevas,i poceo sam razmisljati kao covek pravi sa nekim ciljem u zivotu...
Ljubav je cudo...
Sačuvana

Net Majstor rodjaci...
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Septembar 23, 2008, 07:46:19 am »

Eto ti Matec odgovor na moj zivot... Smile
Sačuvana

.::AcKe_Zr::.
Dobro dosao
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Januar 10, 2009, 08:46:51 am »

Tema je stvarno odlicna, i prvi post u nju!Svaka cast!
Sačuvana
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Januar 10, 2009, 08:52:06 am »

Odavno niko nista nije napisao u ovoj temi. Smile
Bar ce joj novi clanovi posvetiti malo paznje.
Sačuvana

ilijar10
NM Upload Tim
Clan NM Tima

Ugled: 5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Januar 12, 2009, 10:52:45 am »

ziva istina luka,al ono,shvatio sam to ima neko vreme,al nisam hteo da pametujem,ni ovde ni nigde drugde,jer tako samo ispadnes glup i smarator Sad a ima ljudi koji ovo neznaju,ima ljudi koji ce to saznati,shvatiti, a ima i onih koji nece nikad ni saznati niti shvatiti Sad svaka cast na postu luka BigSmile
Sačuvana
Dzoni-GS
Stalan clan

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Februar 11, 2009, 10:24:43 pm »

Pa ne bih znao shegi sta da ti kazem ali kod mene ima jos uvek. Fora je to sto se oni ne tuku u skoli vec sacekaju uvece kad svi izadju u grad.
Kod mene u skoli ne smes da poljubis devojku u usta ima odmah da ti smanje ocenu iz vladanja, a kamoli da se potuces Confused

Kod mene se normalno ljube po hodinicima...ali bila je fora juce na istoriji,neko dvoje iz mog odeljenja su zajedno,jos od osnovne..i sad ova likusa ga zagrli..profesorka kad je videla..Da li si ti to njega zagrilila? Sta to radis? Kako te nije sramota? Ako saznam da se zabavljate,necete vise sedeti zajedno!

Znaci kao da je uzela da mu ga r*la na casu...nisam mogao da verujem...zagrlila ga je...inace,profesorka je toliko matora,da istoriju moze da predaje iz licnog iskustva,sto na neki nacin i opravdava njenu rekaciju...
Sačuvana
Solmax
Stalan clan

Ugled: 13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Februar 11, 2009, 10:45:05 pm »

Citat
Da li si ti to njega zagrilila? Sta to radis? Kako te nije sramota?
hahahaha pa ja bih vristao od smeha da sam bio tu xD
pazi nekad je to bilo tako, "zabavljati se" je podrazumevalo drzanje za rucice i ljubljenje u obrascice (sex pre braka je bila smrtna kazna).. to su verovatno vremena u kojima jos uvek ta bakuta iz istorije zivi, mada je i ne krivim, ima jos gradova u unutrasnjosti nase lepe zemlje gde postoji takva tradicija..

Citat
ne smes da poljubis devojku u usta ima odmah da ti smanje ocenu iz vladanja
Luka kako se snalazis u Bg-u? Jel smanjuju ocenu iz vladanja? Smile
Sačuvana

"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen."
dr.hofmann
Odomacio/la se

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Septembar 21, 2009, 10:57:34 pm »

Originalno, svaka čast za post.
Sačuvana

drum'n'bass, hip hop, reggae
sex, gudra, Prti Be Ge !
drum'n'bass, hip hop, reggae
sex, gudra, Prti Be Ge !
Stranice: 1 [2]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara