Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Koji anti virus koristite?  (Pročitano 14222 puta)
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Avgust 11, 2008, 07:58:17 pm »

Ja sam uzeo Nod koji mi je Zerof dao Smile

Inace sam ranije koristio Avast jer imaju vecu bazu i mnogo manje opterecuje sistem.
Sačuvana

LordOfToilet
Opusten clan

Ugled: 1
Van mreže Van mreže

Hi to all ! :)

« Odgovor #16 poslato: Avgust 24, 2008, 09:07:59 am »

Ja sam pre koristio NOD 32 i jako mi se "svideo" ali nisam imao full verziju Sad sada koristim AVG FREE 8.0 i ok mi je zato sto je FREE. Pre sam hteo da koristim Kasperskog ali sam imao slab kompjuter ali sad kad imam super i nemam nikakvu zelju za Kasperskim BigSmile
Sačuvana

Vodkowskij
Uspesan clan
**

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Avgust 24, 2008, 09:44:11 am »

Nod-sucks...Neko je vec naveo da Trojanca obicnog ne moze da obrise...Lik je upravu...Najvise mi se svidjeo,od kojih sam koristio nekad,AVG antivirus...Koristio sam se mnogim free antivirusima,medjutim,bili su losi...Svi kazu Kasperski je najbolji,mada nikada nisam stupio u kontakt sa njim...Mada bih jako volio neku free verziju da isprobam...

Jer ste vi culi nekad :

"Block the cookies,block the virus" ?!

Pa momci ja nista ne koristim,a ovo gore sam ja naveo na jednom stranom sajtu.Pomerite datum na racunaru i mnogo je malo sansi da se zarazite

E sad oni koji imaju hiljadu lozinki,vole da klikcu svuda ...njima treba antivirus jer su sami krivci za unistavanje njihovih sistema.Ne znam,ja sam u ovom warez svetu godinama a formatiro sam racunar jednom u zadnjih par godina,i to zato sto sam probao da radim nesto sto ne znam.

De mi objasni kako to,posto sam"malo"noob sto se toga tice...Ovaj zadnji dio texta....oko lozinki............A sto se tice obaranja sistema u 9 mjeseci oborio sam ga 4 puta...Najvjerovatnije cu morati o5 kroz koji dan zbog NOD-a koji nece da obrise Trojanca Sad Sad Sad
Sačuvana
SETI_explorer
VIP
Ponosan clan

Ugled: 8
Van mreže Van mreže

If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my ax.

« Odgovor #18 poslato: Avgust 27, 2008, 12:10:02 am »

Kaspersky sucks BigSmile

Ima ogromnu bazu kojoj treba mnogo da se ocita i ne nudi ne znam koliko bolju zastitu od ostali AV-ova... tako da ga nikad nisam koristio BigSmile

Koristim AVG Pro 8.0 u kombinaciji sa avastom... prezdovoljan sam BigSmile

Sačuvana

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Pro usluge
.stoRe
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

Linux Rules! :)

« Odgovor #19 poslato: Avgust 29, 2008, 08:51:22 am »

Kaspersky 2009,odusevljava me..mnogo je zahtevan ali zato  'ebe kevu...ma ne pusta nista...Super je... U fazonu
Sačuvana

w3bm4st3r
Gost
« Odgovor #20 poslato: Avgust 29, 2008, 10:57:40 am »

Avast i ZoneAlarm ali imam i neki spyware detector ali ga nisam upalio.......
Sačuvana
smp-shomi
Odomacio/la se

Van mreže Van mreže

SmP-Shomi

« Odgovor #21 poslato: Avgust 29, 2008, 03:46:00 pm »

koristio sam pre kaspersky, ali kada sam shvatio(posle hiljade i hiljade nadjenih licence keyeva)da uvek odem na black listu....sada sam presao na avast 4.8 professional edition i bogami lepo me sluzi (nasao licencu koja mi traje jos 3013 dana )
 Opusteno  Opusteno  Opusteno  Opusteno
Sačuvana

SmP-Shomi
Nemanja Maric
Odomacio/la se

Van mreže Van mreže

IN SORTE DIABOLI

« Odgovor #22 poslato: Avgust 30, 2008, 01:13:32 pm »

E Stefane tako pricas o nodu O_O koji je proglasen za najbolji antivirus godine (vec drugu godinu zaredom ja mislim )
Tvoj problem je taj sto ti nisi PLATIO nod vec si koristio neke crackove itd...Kolko para toliko i muzike...
Ja sam poludio vise od  crackova i "rada" antivirusa koji nisu mogli ni da prepoznaju virus  a kamoli da ga desinfect-uju pa sam odlucio da predjem na avg free edition...Jest free al je bolji od mnogih (citaj svih)  crackovanih antivirusa.
Posteno!!!
Ja sam prezadovoljan AVG- om. Ne bih ga menjao za bilo koji drugi program!
Sačuvana

SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže Van mreže

Local Fool :)

« Odgovor #23 poslato: Avgust 31, 2008, 11:17:05 am »

Vidim puno  "plujete" po kasperskom i nodu ali  kao sto sam vec naveo koristite crackove koji u vecini slucajeva nisu od koristi...AV vam se kao updatuje a nema pojma...Uplatite jednom kas/kis ili nod i 10000000000000% cete imati drukcije misljenje...
Ja sam koristio  legalni kis (mislim da je bila  6-ica) i ne da sam bio zadovoljan...Blokirao je sve zivo...Nisam imao virusa...Nazalost kao i svemu dodje kraj i licenci Smile ...Probajte i uvericete se ;-)
Sačuvana

_____________________________________________________________________________________________ ______________________________
.stoRe
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

Linux Rules! :)

« Odgovor #24 poslato: Avgust 31, 2008, 12:59:40 pm »

Vidim puno  "plujete" po kasperskom i nodu ali  kao sto sam vec naveo koristite crackove koji u vecini slucajeva nisu od koristi...AV vam se kao updatuje a nema pojma...Uplatite jednom kas/kis ili nod i 10000000000000% cete imati drukcije misljenje...
Ja sam koristio  legalni kis (mislim da je bila  6-ica) i ne da sam bio zadovoljan...Blokirao je sve zivo...Nisam imao virusa...Nazalost kao i svemu dodje kraj i licenci Smile ...Probajte i uvericete se ;-)

heh SHEGI izgleda da ovde samo ti i ja koristimo kasspersky.Ma kassperky je zakon a sve ostalo su sitnice... pubertetlija pubertetlija Opusteno Opusteno

My Love iS

« Poslednja izmena: Avgust 31, 2008, 01:01:39 pm .stoRe » Sačuvana

spiro_dt
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Septembar 01, 2008, 12:14:55 am »

Ma i Ja obozavam Kaspersky Internet Security 7 (btw imam batch sta resetira licencu da bude nonstop trial)
Stvarno je zahtevan AV ali do negde isplati se ja hocu dobru zastitu i do hack i do virusa moj pc je u ogromnu mrezu zbog internet provajdera ,tako da virusi i exploiti frche

koristi sam AVG 8.0 pro i ni malo nemi se svideo mozda ne zahteva toliko kako KIS 7 ali zato znao je cesto da mi blokira pc na par secundi

A ako hocete brz PC i hocete da se ne bojite virusa uzmite si linux to vam je najblja investicija i kao slag na sve to nemorate se sekirati za licencu zato sto je free  BigSmile
Sačuvana
dax_032
Ponosan clan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Septembar 08, 2008, 09:18:58 pm »

Avast + Zone Alarm = PRO protection : )

Takodje... BigSmile BigSmile BigSmile
Sačuvana

Dr.Sale
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Septembar 10, 2008, 05:40:06 am »

Nod32 & Kaspersky su najbolji! Mada nod manje jede ram memorije pa ga zato i koristim... userfriendly
Sačuvana
afroman
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Septembar 10, 2008, 07:00:51 am »

avast  po meni je najbolji imam ga vec dugo
Sačuvana
dipsy_rap
Stalan clan

Ugled: 1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Septembar 11, 2008, 08:19:56 am »

e ovako moj prvi anti virus je bio Kaspersky pa kad mi istekla licensa preso sam na NOD njega sam koristio nekih 20 dana pa AVG(on nije los ali ne preporucujem ga ljudima koji imaju slabu internet konekciju) i imao sam dial-up i izbrisao posle 2 dana! A onda neko(bog da ga pozivi) na starom forumu postavi Kaspersky 2009 i puno licensa i to skinem i sad uzivam jednostavno sam zadovoljan! jeste da on cupa 50-tak mb RAM memorije ali u odnosu na 1gb koliko ja imam potpuno lepo radi! i sad jurim neki firewall imam onaj Anti-hack 2003 ali rekose mi da je Zone Alarm mnogo dobar! i postavio sam post u firewall zoni ali niko da mi da link za download! Ja sam jurio po netu ali nikako da naletim na neki sa dobrom registracijom!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara