Nod-sucks...Neko je vec naveo da Trojanca obicnog ne moze da obrise...Lik je upravu...Najvise mi se svidjeo,od kojih sam koristio nekad,AVG antivirus...Koristio sam se mnogim free antivirusima,medjutim,bili su losi...Svi kazu Kasperski je najbolji,mada nikada nisam stupio u kontakt sa njim...Mada bih jako volio neku free verziju da isprobam...
Jer ste vi culi nekad :
"Block the cookies,block the virus" ?!
Pa momci ja nista ne koristim,a ovo gore sam ja naveo na jednom stranom sajtu.Pomerite datum na racunaru i mnogo je malo sansi da se zarazite
E sad oni koji imaju hiljadu lozinki,vole da klikcu svuda ...njima treba antivirus jer su sami krivci za unistavanje njihovih sistema.Ne znam,ja sam u ovom warez svetu godinama a formatiro sam racunar jednom u zadnjih par godina,i to zato sto sam probao da radim nesto sto ne znam.
De mi objasni kako to,posto sam"malo"noob sto se toga tice...Ovaj zadnji dio texta....oko lozinki............A sto se tice obaranja sistema u 9 mjeseci oborio sam ga 4 puta...Najvjerovatnije cu morati o5 kroz koji dan zbog NOD-a koji nece da obrise Trojanca