Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Link direktorijumi besplatni upis vasih sajtova !  (Pročitano 3831 puta)
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« poslato: Jul 26, 2008, 01:12:19 am »

Kao prov hteo bi da na ovom jednostavnom primeru pojasnim vrednost prijavljivanje sajtova na sajtove ovakvog tipa.Potrebno je 2-3 minuta a moze doneti vasem sajtu nove posetioce.Posto najveci pretrazivaci vrse indehaciju ostalih manjih pretrazivaca,top lista i link direktorijuma jasno je da prijavaljivanjem vaseg sajta samo mozete dobiti nove posetioce a da pri tom ulozite samo malo vreme.Ja cu probati da s vremena na vreme postavim jos sajtova ovog tipa,ali sam siguran da i vi poznajete neke,zato pomozite ostalim mladim a i onim iskusnijim webmasterima da njihov sajt bude vidjen.

Evo linka za link direktorijum SmarterShine :

http://www.smartershine.com/submit.php
Sačuvana

Luka032
Administrator
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 26, 2008, 01:12:32 am »

Tu su i domaci :

KatalogLinkova
Sajtovi.net

i jos mnogi drugi veci i manji !Ukoliko znate neke,postavite linkove ka njima !Znaci ovde idu samo link direktorijumi !

Tu su i strani naravno :

Google
Yahoo
addpro.com
itd...
Sačuvana

Luka032
Administrator
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 26, 2008, 01:12:48 am »

Kod:
http://www.submitexpress.com/

Mala kolekcija na ovom sajtu:
Kod:
http://freewebsubmission.com/
Sačuvana

nikolaguca
Odomacio/la se

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 05, 2009, 07:58:11 pm »

Ja mislim da su direktorijumi toliko izgubili na vaznosti da sad netreba trositi vreme na njih.Bolje uzeti neki
prog koji ce sam da prijavi sajt na nekoliko stotina direktorijuma.I kad radite SEO pazite da linkovi budu
raznovrsni a ne samo od direktorijuma,oni treba da zauzmu samo oko 10% svih linkova

pozzz
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže Van mreže

Local Fool :)

« Odgovor #4 poslato: Jun 05, 2009, 08:49:03 pm »

Link direktorijumi nisu i nece nikada izgubiti na vaznosti .
Mislim van svake pameti je ne prijaviti sajt na dmoz i ostale pr7+ direktorijume .
Sačuvana

_____________________________________________________________________________________________ ______________________________
nikolaguca
Odomacio/la se

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 06, 2009, 01:10:32 am »

Pa google cim vidi da se neka opcija link buildinga koristi u velikim merama on
znacajno spusta njihovu vrednost (to je zbog spamerskih stranica).Pre neku godinu direktorijumi su bili glavni
i sa 1000 linkova si mogao da budes "gazda" na pretrazivacima.Sada je dosta zastupljen LB forumima i komentarima
na blogovima ali i oni ce za koju godinu izgubiti na znacaju.Tako je to ***.

Linkovi sa dirova trebaju da budu 10% od svih ostalih

pozzzz
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 07, 2009, 01:29:57 am »

Niko ,ali niko na svetu nezna tacnu google-ovu politiku .
Oni menjaju cesto primarnu PR ekspanziju.
Ali  neke stvari kao sto su link direktorijumi ,Istaknuti meta tagovi i blog eksterni linkovi nikada nece izgubiti svoj znacaj .
Taj tvoj procenat (10%)  ma gde da si procitao nemora biti istinit .
Niko nece tretirati  prijavljivanje na PR8+ direktorijima ,ma koliko ih bilo kao SPAM ;)
Sačuvana

_____________________________________________________________________________________________ ______________________________
nikolaguca
Odomacio/la se

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 07, 2009, 05:06:04 am »

Pa ok ako je to tvoje misljenje ja ga ne mogu promeniti ali ja ipak se drzim reci koje kazu dooosta iskusniji seo strucnjaci
koju se 10000x puta vise razumeju u google(od mene i tebe) .Link dirovi danas sluze samo za to da pretrazivacima "pokazete" neku stranu koju on mozda nije indexirao.Treba se prijavljivati na jake dirove ali oni nece povecati rejting ni za 2%
ma koliko oni imali PR.Linkovi moraju da budu raznovrsni znaci sa razlicitih izvora jer ako su sa jednog (npr.dirova)
google ce te lako provaliti i ima da odes na 555555 stranu.U pocetu su meta tagovi bili glavni pa su posle direktorijumi
pa posle tj. danas blogovi i forumi a sutra ko zna.Cim nesto pocne da se zloupotrebljava google odmah spusta njihovu vrednost

pozzz
Sačuvana
kecap
VIP
Mozak foruma

Ugled: 9
Van mreže Van mreže

:) Punks not Dead

« Odgovor #8 poslato: Jun 17, 2009, 10:10:47 am »

Pa ok ako je to tvoje misljenje ja ga ne mogu promeniti ali ja ipak se drzim reci koje kazu dooosta iskusniji seo strucnjaci
koju se 10000x puta vise razumeju u google(od mene i tebe) .Link dirovi danas sluze samo za to da pretrazivacima "pokazete" neku stranu koju on mozda nije indexirao.Treba se prijavljivati na jake dirove ali oni nece povecati rejting ni za 2%
ma koliko oni imali PR.Linkovi moraju da budu raznovrsni znaci sa razlicitih izvora jer ako su sa jednog (npr.dirova)
google ce te lako provaliti i ima da odes na 555555 stranu.U pocetu su meta tagovi bili glavni pa su posle direktorijumi
pa posle tj. danas blogovi i forumi a sutra ko zna.Cim nesto pocne da se zloupotrebljava google odmah spusta njihovu vrednost

pozzz

Znas kako ne treba da verujes na sve na sta naidjes...ne verujem da su ti ti mnoooogo iskusni seo majstori pokazali koliki im je adsence accaunt jer su verovatno banovani....

Direkorijumi su odlicni za pocetak reklamiranja malih sajtova...
Sačuvana

nikolaguca
Odomacio/la se

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 14, 2009, 01:07:06 pm »

LoL LoL LoL

Ajde kecap reci mi kakve veze ima adsense acc sa SEO-om Question  LoL
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 14, 2009, 01:42:19 pm »

Indexuje kljucne reci sa sajta da bi mogao da ponudi reklame slicnog tipa te iste indexovane reci i stranice ubacuje u svoju bazu za pretragu.
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara