|
Dzoni-GS
|
 |
« poslato: Januar 07, 2009, 01:08:00 am » |
|
Gejmerski forum koji sam letos napravio (16.jula 2008.) jos malo pa ce pola godine postojanja!!! Znaci na njemu mozete saznati sve najnovije vesti iz sveta igara i kompova....imamo i svoj casopis,uskoro ce izaci cetvrti broj (casopis se besplatno downloaduje,mozete skinuti prethodna tri broja)...ovih dana cemo napraviti i Call of Duty 5 World at War server..... http://www.gs.rs
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Januar 19, 2009, 11:31:41 am ZEROF »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Februar 15, 2009, 12:29:02 am » |
|
Imao sam nekih problema sa sajtom,pa je bio offline...ali danas sam ga ponovo uploadovao i mozete ga videti na istoj adresi! www.gs.rs
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Februar 15, 2009, 02:05:09 am » |
|
Sve je to super samo pod hitno instaliraj neki forum kod sebe gs.rs/forum dok jos nije prekasno.Znaci sa postojeceg foruma salji ljude tu ...Vidim drzis warez a samo da te neko prijavi tom hostingu na kom drzis forum ode forum u nepovrat. Instaliraj SMF/phpbb/mybb ...Znaci bilo koji od ta 3
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Februar 15, 2009, 02:06:37 am » |
|
instalirao bih ja phpbb...ali ne znam da stavim to da mi bude .rs/forum
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlado
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Februar 15, 2009, 03:50:27 am » |
|
lol , pa samo uploadujes forum u fascikli FORUM , i posle pokrenes instalaciju i posle podesis gde ces da ga instalira da li u root-u ili u nekom poddomenu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
History never looks like history when you are living through it. ( Kosovo Blog)
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Februar 15, 2009, 04:37:42 am » |
|
sta bre lol? Kad sam tebi dao da to uradis,nisi znao...nesto ti je bio komplikovan taj hosting...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Februar 15, 2009, 05:34:29 am » |
|
http://www.netmajstor.com/forum/index.php/topic,2228.0.htmlInstalacija SMF video tut Napravio sam i za MYBB potrazi po forumu .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
|
Vlado
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Februar 15, 2009, 05:49:44 am » |
|
sta bre lol? Kad sam tebi dao da to uradis,nisi znao...nesto ti je bio komplikovan taj hosting... Pa to je zbog toga zato sto ne mogu da se snadjem u CPANELU , kad hocu da napravim novu sql bazu , placa se ... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Februar 15, 2009, 05:50:11 am Vlado »
|
Sačuvana
|
History never looks like history when you are living through it. ( Kosovo Blog)
|
|
|
brain_damage
Odomacio/la se

Ugled: 0
Van mreže
...I will pee on rihanna see man I do what I wanna
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Februar 15, 2009, 09:16:50 am » |
|
ja mislim da je bolje smf, sigurniji je smf...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Februar 15, 2009, 09:33:00 am » |
|
ne svidja mi se...jednostavniji mi je i bolji phpbb
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
w3bm4st3r
Gost
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Februar 15, 2009, 09:42:28 am » |
|
Da, ali je SMF bolji ;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Februar 15, 2009, 10:57:43 am » |
|
Nemozete tako da pricate kad sam uveren da niste koristili navedene skripte . I SMF i PHPBB i MYBB su napravili veoma ozbiljni ljudi .Oni svakodnevno rade na usavrsavanju svojih CMS-ova. Razlike izmedju sigurnosti istih su sitne nijanse koje mi tesko mozemo primetiti. Mislite zato sto ste videli par exploita na milw0rmu da npr phpbb nije siguran?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivan_montenegro
Uspesan clan

Ugled: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Februar 17, 2009, 07:59:10 am » |
|
ne svidja mi se template...besplatan je...nailazio sam milion puta na ovakav isti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Februar 18, 2009, 05:22:24 am » |
|
Sve je to super samo pod hitno instaliraj neki forum kod sebe gs.rs/forum dok jos nije prekasno.Znaci sa postojeceg foruma salji ljude tu ...Vidim drzis warez a samo da te neko prijavi tom hostingu na kom drzis forum ode forum u nepovrat. Instaliraj SMF/phpbb/mybb ...Znaci bilo koji od ta 3
Poslusao sam te Shegi,mada mi je Zerof jos odavno rekao da sto pre predjem na paid hosting. Tada mi je rekao i da mu je prelazak na paid hosting jedan od najboljih poteza...iako sam malo sumnjao u to...evo sada kad sam napravio forum na paid hostingu,nakon jednog dana,znam da je Zerof bio u pravu,kao i ti takodje. Clanovi odusevljeni...od starih 270,vec je doslo 19...super ide! www.gs.rs/forum
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Mart 02, 2009, 08:33:14 am » |
|
Napravljen je novi GS sajt...mozete ga videti na adresi: www.gs.rs/joomla uskoro cu stari koji se nalazi na: www.gs.rs zameniti ovim novim!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |