|
Nightmaster
|
 |
« poslato: Februar 15, 2009, 09:39:38 pm » |
|
Dakle pre neki dan kupih novi komp i LCD monitor LG... Primetio sam odmah kad sam ga ukljucio jednu malu zelenu tachkicu na ekranu, verovatno mrtav ili zablokiran pixel... Chitam na netu da je moguce da proradi ako se trlja krpom oko njega, pokushao ali nishta... Pa me zanima ima li josh neko slichnih problema, i neki savet...? p.s - u utorak idem u servis da vidim shta ce da kazhu, mada s'obzirom da je jedan pixel, verovatno mi nece zameniti monitor...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It's better to burn out, than to fade away...
|
|
|
|
|
|
w3bm4st3r
Gost
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Februar 15, 2009, 11:49:26 pm » |
|
Da. Mislim da je min. 3pixela .. ne znam kako da resis osim servisa 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ice man
Stalan clan

Ugled: 2
Van mreže
:)
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Februar 16, 2009, 05:21:36 am » |
|
Servis ti mora zameniti monitor,ako je nov,ako imas racun tj garantni list i ako kvar nisi izazvao ti, Jer oni su ti prodali neispravan proizvod, I jako vazno je da im ne spominjes da si pokusavao da resis problem jer vecina njih bi krivicu svalila na tebe,jer 90% prodavaca pobjesni kada cuju rec REKLAMACIJA PS:Kada meni ne bi hteli da zamene,ja bi se pojavio sledeci dan sa nekim prslukom,plasticnim explozivom u dzepovima i dvije zice u ruci,pa da vidim sta nece zamjene... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prodajem tri maceta,dva razlicita i jedno isto...hitno
|
|
|
|
w3bm4st3r
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Februar 16, 2009, 05:49:37 am » |
|
:P
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Februar 16, 2009, 06:07:38 am » |
|
Imao sam isti takav problem... U donjem uglu bila je flekica nalik * i morao sam da vratim ekran i dali su mi drugi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightmaster
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Februar 16, 2009, 09:01:23 pm » |
|
Ok, hvala... Probacu sutra da odnesem u servis pa shta bude..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SettingSun
Dobro dosao
Ugled: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Mart 17, 2009, 02:22:41 pm » |
|
Bas me interesuje sta su ti rekli... Secam se kada sam (davno bese  ) radio u servisu, primali su samo ukoliko ima 3+ mrtva pixela grupisana u jednoj oblasti (ne ako su na ranim delovima ekrana). Naravoucenije je, kada kupujete monitor trazite da ga pred vama otvore i testiraju (fala Bogu za to im ne treba vise od 5 minuta i to su cak obavezni da urade ako zatrazite) da se ne bi cimali sa njima kasnije!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Always outnumbered, never outgunned!
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Mart 17, 2009, 09:40:25 pm » |
|
Pri kupovini monitora piše "Garancija 3px" ili 5. Pri tome kupac treba da zatraži testiranje pri kupovini. Ja imam LG i prezadovoljan sam. Ali na LCD kada se pojavi mrtav pixel nije lako "oživeti" ga. Nije tu u pitanju samo krpa i trljanje. Svaki monitor je drugačiji i nije isti LG i Asus gde će na nekim monitorima posle nekog vremena sve biti u savršenoj liniji.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightmaster
|
 |
« Odgovor #8 poslato: April 01, 2009, 02:17:38 am » |
|
nisam uspeo nista da uradim... Garancija je na 5pixela, a rekli su mi da probam as krpom ili stapicem za usi...  i eto, i danas mi stoji taj pixel...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #9 poslato: April 01, 2009, 05:29:09 am » |
|
Zasto me to ne cudi.Probaj na netu da nadjes kako da dodjes do tih famoznih pet  .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
Nightmaster
|
 |
« Odgovor #10 poslato: April 01, 2009, 07:58:53 am » |
|
Ma najbolje da ga razlupam sad, pa ce mi dati nov monitor... Ali mi garancija traje josh, tako da opushteno, videcu sta cu da radim...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #11 poslato: April 01, 2009, 08:07:21 am » |
|
Malo vode nece skoditi da dodjes do novog ili neka zicica da nestane  Znaci kad im vratis,samo kaze "ja sam vam rekao da nesto nije u redu,niste hteli da pogledate".I vozdra ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #12 poslato: April 01, 2009, 07:43:42 pm » |
|
Zasto me to ne cudi.Probaj na netu da nadjes kako da dodjes do tih famoznih pet  . Suvom ali glatkom krpom trljaj što jače 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mishkom
Napredak

Ugled: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Jul 02, 2009, 09:20:59 pm » |
|
I moj samsung ima jedan mrtav pixel od kada sam ga kupio, plave je boje i vidi se samo na crnoj podlozi, a posto je meni desktop crn onda ga uvek vidim. Samo jedna stvar nemoguce je da oko vidi jedan pixel, to je ustvari grupa pixela;) Garancija 3godine, nikada nisam reklamirao... A malo i zuji kada se upali, napon, al sta ces PRC[KINA!] 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |