|
Floop
|
 |
« Odgovor #30 poslato: April 02, 2009, 12:52:58 am » |
|
Eh kad ce biti nesto slicno kako NokiTel?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #31 poslato: April 02, 2009, 05:38:35 am » |
|
NokiTel mogu vratiti ako hoćete, ali ne znam da li to neko koristi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #32 poslato: April 02, 2009, 06:32:31 am » |
|
Ja koristim... Ako mozete da vratite, vratite... p.s [Nemorate mi persirati  ]
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #33 poslato: April 02, 2009, 11:13:39 am » |
|
I nokitel moze biti korisan sajtic .Samo trebalo bi napraviti par modifikacija i dodati enkodiranje i dekodiranje za base 32,64,128 i ostale popularni kriptere .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #34 poslato: April 02, 2009, 12:15:31 pm » |
|
Kad bi neko uradio ne bi bilo lose  Nemam vremena momci a Luka radi jedan ozbiljan projekat.Pa ako ste raspolozini da dodamo i to NM.Necu se buniti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
ph3n0m
Uspesan clan

Ugled: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #35 poslato: April 02, 2009, 01:05:02 pm » |
|
Eto to je lepo odradjeno.
Thanks.
Treba jos ovo :
Your Anonimus Link = ?
Your URL is invalid =?
Your tag consists of invalid characters! Only alphabets and numbers allowed! Please press the back button on your browser and choose another tag = ?
This tag has already been taken! Please press the back button on your browser and choose another tag =?
Ovo sam sad zaboravio da prevedem i licno .
Evo prevoda  Ihre Anonimus Verbindung = ? Ihr URL ist unzulässig = ? Ihr Umbau besteht aus unzulässigen Buchstaben! Nur Alphabete und Zahlen erlaubt worden! Betätigen Sie bitte die rückseitige Taste auf Ihrer Datenbanksuchroutine und wählen Sie einen anderen Umbau = ? Dieser Umbau ist bereits genommen worden! Betätigen Sie bitte die rückseitige Taste auf Ihrer Datenbanksuchroutine und wählen Sie einen anderen Umbau = ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #36 poslato: April 02, 2009, 01:09:00 pm » |
|
Lepo.Da li mozes spakovati ceo prevod u jedan txt fajl i postavti na neki file hosting servis.Tako cu ovih dana dodati i Nemacki.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
ph3n0m
Uspesan clan

Van mreže
|
 |
« Odgovor #37 poslato: April 02, 2009, 01:12:51 pm » |
|
Moze nije problem,recite mi samo koje jezike zelite i odradicu... prevescu celu pocetnu stranicu http://www.anonimus.re.rs/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #38 poslato: April 02, 2009, 01:28:38 pm » |
|
Nema toliko da se prevodi.Ali zapamti nema koriscenja web prevodioca,to znam i sam.To nedaje rezultate koje zelim.Znaci ovo sam sve licno preveo jer znam dva strana jezika. U supstini prevodi se kao sta sam rekao sledece : Short Url Redirection = nesto
Make A Long Url Short = nesto
Long URL: =nesto
Enter Tag (optional): =nesto
Personalized Tag. =nesto
Its easy to remember =nesto
Friendly Link for SMS. =nesto
Just make it short. =nesto
Your Anonimus Link = nesto
Your URL is invalid = nesto
Your tag consists of invalid characters! Only alphabets and numbers allowed! Please press the back button on your browser and choose another tag = nesto
This tag has already been taken! Please press the back button on your browser and choose another tag = nestoTo je sve  Nemacki posto predpostavljam da ga znas. P.S. http://www.anonimus.re.rs sluzi da ne bi kodirali linkove na forumu.Izmedju ostalog ;)Da znas ubuduce.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 02, 2009, 01:29:26 pm ZEROF »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ph3n0m
Uspesan clan

Van mreže
|
 |
« Odgovor #39 poslato: April 02, 2009, 01:35:30 pm » |
|
Ok,kontam  Taj text sto ste ubacili treba znaci prevesti.Recite mi samo na koji jezik i sredicemo kako treba bez web prevodioca,znam da oni nisu 100% tacni i da svaki ima neku svoju foru...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #40 poslato: April 02, 2009, 01:37:43 pm » |
|
Nema odredjenih limita,na sve jezike koje "znas".Cak i na Hrvatski,mada ce mi to uraditi jedna devojka iz Dalmacije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ph3n0m
Uspesan clan

Van mreže
|
 |
« Odgovor #41 poslato: April 02, 2009, 01:40:57 pm » |
|
Kuzim sve,nema frke odradicemo ono sto znamo.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SETI_explorer
|
 |
« Odgovor #42 poslato: April 04, 2009, 12:13:09 am » |
|
Interesnatno svakako ;) E sad, par primedbi, bar sa mog stanovišta  1. Čak i ovde su postavljene Google reklame (iako je sajt bizarno mali i postoji kao poddomen re.rs-a), što malo narušava prost i simpatičan dizajn. 2. Iskreno, mnogo su mi ružne one zastave koje se viore (stvar ukusa) 3. Ovo za promenu jezika... Zar ne bi bilo prostije da sa par linija koda i malo igranja sa cookie-ima to uradite, nego da pravite posebnu stranicu za svaki jezik? (ovo mogu ja da Vam žvrljnem, nisam ništa kodirao dve nedelje, umirem  ) Keep up the good work.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #43 poslato: April 09, 2009, 04:53:49 pm » |
|
Google ne smeta.Cookies moze a ne mora.E sad zastave sam i mislio da menjam,i meni bodu oci.A ti vidi kodiraj prvo sto si zapoceo ... EDIT : Sto se tice primene php-a za jezike.Nisam nikad radio navedeno...ali nije losa ideja.Vec su mi se neki ljudi javili zbog toga tako da : <? $Francuski='Le mot en français'; $Engleski='Le mot en anglais'; $Dobrodosli_FRA='Bienvenue'; $Dobrodosli_ENU='Welcome'; $Nepostojeca_FRA='Non trouvé(e)'; $Nepostojeca_ENU='Not found'; $Korisnik_FRA='Utilisateur : '; $Korisnik_ENU='User: '; ?> Cim ugrabim vreme,resice se to. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 09, 2009, 04:58:48 pm ZEROF »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ph3n0m
Uspesan clan

Van mreže
|
 |
« Odgovor #44 poslato: April 15, 2009, 09:26:06 am » |
|
uradicu i ja na jos nekom jeziku samo da ugrabim malo vremena..spremam ispit pa sam slabo na net-u
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |