|
Floop
|
 |
« Odgovor #45 poslato: Maj 14, 2009, 05:25:59 am » |
|
Nasao sam Veliku manu Anonimusu!
Mogu se menjati adrese npr. Zerof uzme neki sajt i provuce preko anonimusa... Adresa npr ano.re.rs/6699 a ja uzmem neki drugi sajt sa istim nazivom ano.re.rs/6699 i bice redirektovana moja a ne njegova! znaci moze da se menja... To je velika mana takodje i forumu ako se neksto skida!
Nadam se da ste me razumeli!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #46 poslato: Maj 14, 2009, 05:32:27 am » |
|
Posalji PP sa adekvatnim primerom.Nisam te nista ukapirao.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #47 poslato: Maj 14, 2009, 07:50:34 am » |
|
Ja sam ga razumeo ali mislim da si se Urose malo prevario, mislim da si trebao da proveris nekoliko puta pre nego sto kazes, jer ako neko izabere vec iskoriscen Tag, anonimus.re.rs ti izbaci sledeci tekst: This tag has already been taken! Please press the back button on your browser and choose another tag! I potrudi se sledeci put kad obnjasnjavas da to bude malo razumljivije, jer ja bas odma nisam razumeo....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
w3bm4st3r
Gost
|
 |
« Odgovor #48 poslato: Maj 14, 2009, 07:58:39 am » |
|
Ma ja sam za code tagove! :P
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #50 poslato: Maj 15, 2009, 06:51:09 am » |
|
Možda koristite neki add on za browser jer u protivnom ne može da se koristi već korišćen tag.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #51 poslato: Maj 15, 2009, 07:07:57 am » |
|
Upravu je Uros . To je veliki propust . Znaci npr www.anonimus.re.rs/123 (slucajan primer -inace link vodi na wikipediu) i sada ja kucam novi link npr www.netmajstor.com i u optional stavim 123 i on automatski prebacuje link wikipedie na netmajstor pod linkom anonimus.re.rs/123 i nastaje problem ako je neko provukao link kroz anonimus i postavio na forum kao nesto za download sa rapida a link je promenjen u ko zna sta . Zerofe ukloni optional neka samo odbrojava (atleast dok se ne sredi taj problem)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #52 poslato: Maj 15, 2009, 07:34:07 am » |
|
Preko kog browsera vi to? Ja preko Mozile 3.0 nisam uspeo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #53 poslato: Maj 15, 2009, 08:25:47 am » |
|
Mozzila 3.0 Mislim da nas nisi shvatio .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
|
SETI_explorer
|
 |
« Odgovor #54 poslato: Maj 15, 2009, 10:11:11 am » |
|
Hmm ima tu necega, mada.... uspeo sam iz prve da kao tag stavim 123 ali ne i drugi put... interesantno da nije radilo ni posle promene IP-a, a cookie koliko vidim ne ostavlja... Meni je vise zaokupila paznju sledeca greska...  Sto ce reci da url kolona postoji... fix that ;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #55 poslato: Maj 15, 2009, 11:46:07 am » |
|
Hehe ... Probaj sad Seti  Svidece ti se : http://www.anonimus.re.rs/img Naravno ovo je samo sala .Sredicu ovo.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 15, 2009, 11:47:53 am ZEROF »
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
SETI_explorer
|
 |
« Odgovor #56 poslato: Maj 15, 2009, 06:04:57 pm » |
|
hahaha.. interesantno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #57 poslato: Maj 15, 2009, 09:22:15 pm » |
|
Mozzila 3.0
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #58 poslato: Maj 15, 2009, 10:28:47 pm » |
|
I ja koristim Mozilu, najnoviju ver.(posto je svaki put, kad daju update, ja apdejtujem) i ne mogu da stavljam isti tag.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #59 poslato: Maj 15, 2009, 10:57:45 pm » |
|
Zasticenu su tabele i mysql injection trajno blokiran.Cak i da dobijete opet neku gresku,specijalni karakteri su totalno blokirani. Primer : http://www.anonimus.re.rs/?id=' Preblem je mod rewrite koji koristim u skripti.Ako to promenim izgubicemo dosadasnje linkove.Tako da radim ono sto moze.Greska koja se vidi je zbog rewrite moda. Skripta generise : wxx.anonimus.re.rs/nesto Ako to promenim u : wxx.anonimus.re.rs/?nesto Gubimo dosadasnje linkove.A to ne zelimo.Ako Seti imas neki predlog,voleo bi da cujem. Problem je upotreba query_check funkcije,sta god da sam probao,gube se stari linkovi.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 15, 2009, 11:27:24 pm ZEROF »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |
AstaHost |
Anonimus |
My Exploit |
Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri:
Net Centar |
EE.RS portal |