Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: antivirusi  (Pročitano 1032 puta)
milek
Stalan clan

Ugled: 3
Van mreže Van mreže

« poslato: April 23, 2009, 08:09:09 pm »

hteo bih u par pasusaa da kazem nesto u vezi njih pa mozda se nekom svidi
e pa ovako sto se tice antivirusa ja ih uopste nekoristim i mislim da su bespotrebni cak kada hocete da instalirate neki program antivirs vam nedozvoljava zato sto krek cita kao virus pored toga usporavaju rad racunara cak za 30% eto toliko mozda sam nekom pomogao ko hoce neka proba meni racunar savrseno radi odkada ih  nemam pozzz svima  Cool
Sačuvana
w3bm4st3r
Gost
« Odgovor #1 poslato: April 23, 2009, 08:41:05 pm »

Pa ovaj... Nisi baš u pravu, AV na Windows-u itekako treba... Baš me zanima koliko bi gamadi našao kad bi skenirao sa Spyware S&D, Malware Anti-Bytes, Kaspersky Online... I naravno da će svaki krek da čita kao virus, ja u zadnje vreme i izbegavam krekove osim od proverenih ljudi... ;)
Sačuvana
milek
Stalan clan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 23, 2009, 09:46:02 pm »

Pa ovaj... Nisi baš u pravu, AV na Windows-u itekako treba... Baš me zanima koliko bi gamadi našao kad bi skenirao sa Spyware S&D, Malware Anti-Bytes, Kaspersky Online... I naravno da će svaki krek da čita kao virus, ja u zadnje vreme i izbegavam krekove osim od proverenih ljudi... ;)
nebih da ti sugerisem ali probaj deinstaliraj sve antispayeve i antiviruse i videces veruj mi da nemam uopste nista od zastite i komp radi savrseno
Sačuvana
w3bm4st3r
Gost
« Odgovor #3 poslato: April 23, 2009, 09:48:19 pm »

Pa naravno da će da radi savršeno kad nema auto-provere AV-ova itd... A ajd skeniraj da ova tri programa (i sa Panda Anti-RootKit) pa da vidimo... Samo surfofanje netom će ti doneti par Spyware-ova...
Sačuvana
milek
Stalan clan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 23, 2009, 10:03:51 pm »

Pa naravno da će da radi savršeno kad nema auto-provere AV-ova itd... A ajd skeniraj da ova tri programa (i sa Panda Anti-RootKit) pa da vidimo... Samo surfofanje netom će ti doneti par Spyware-ova...
sve ja to razumem ali pazi ovako ti spajevi mi nista nesmetaju a i kada pocnu da mi smetaju (ako pocnu da mi smetaju a do sad nisu ) neko naprimer gostuje sistem ali ja imam uvek cd pored sebi i dicu cu sistem ponovo za 20 minuta mislim da je jako jednostavno
Sačuvana
ice man
Stalan clan

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

:)

« Odgovor #5 poslato: April 24, 2009, 05:07:53 am »

sve ja to razumem ali pazi ovako ti spajevi mi nista nesmetaju a i kada pocnu da mi smetaju (ako pocnu da mi smetaju a do sad nisu ) neko naprimer gostuje sistem ali ja imam uvek cd pored sebi i dicu cu sistem ponovo za 20 minuta mislim da je jako jednostavno
Da brate ali ja dignem sistem za 35 min max
Dok instaliram sve drajvere i resetujem racunar posle instalacije jos 15min
Dok namestim wireles
Dok skinem i instalram firefox,divix,java,flashplayer,msn jos 10+
Dok instaliram office 15min minimalno
Dok instaliram ArchiCAD 25+
Dok instaliram AutoCAD 35+
Dok instaltram PS 15+
Dok instaliram Adobe reader 5min
Dok instaliram Nero,Alcohol i PowerISO 20+ (zavisi od verzije)
Dok instaliram neke druge programe koje koristim kao npr:winamp,neki konverktor,download menager,

Nisam racunao vreme koje mi treba da to sve nadjem na Netu ili na CD-ovima

Ja mislim da je lakse imati neki AV ,i program za odrzavanje registry baze i brisanje kolacica

« Poslednja izmena: April 24, 2009, 05:09:09 am ice man » Sačuvana

Prodajem tri maceta,dva razlicita i jedno isto...hitno
milek
Stalan clan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 24, 2009, 05:16:28 am »

pazite ovako da vas vise negnjavim i objasnjavam sta i kako se desava vec sam jednom rekao da nemam ali bukvalno nikakvu zastitu na kompu i radi fenomenalno ako neverujete probajte mesec dana sto bi rekli nista vas nekosta e onda dodjite i ostvite komentar pozzz svima
Sačuvana
ice man
Stalan clan

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

:)

« Odgovor #7 poslato: April 24, 2009, 05:56:58 am »

Ja kao i vecina ljudi na ovom forumu neko vreme ili sada trenutno ne koristimo zastitu

Ja sam licno imao racunar 6 mjeseci bez ikakve zastite,
Prva tri mjeseca se zivi nekako i podnosljivo je,ali dalje svakim danom racunar je sve sporiji
dok jednom ne bude "kabum" ,
i samo da napomenem da tada nisam imao internet na racunaru

Ja ne zelim da kazem da ne moze bez AV-a
ali bez ikakve zastite.........
Ako nista mora barem da se ima NoScript u ff ,nekakav antispyware i antimalewere
Bez toga se ne moze dugo
« Poslednja izmena: April 24, 2009, 05:58:11 am ice man » Sačuvana

Prodajem tri maceta,dva razlicita i jedno isto...hitno
Nightmaster
Ponosan clan

Van mreže Van mreže

It feels like I've been buried alive by love...

« Odgovor #8 poslato: April 25, 2009, 03:32:40 am »

Ipak je potreban AV na Windowsu, inache bude josh gore...
Zato je linux zakon... BigSmile
Sačuvana

It's better to burn out, than to fade away...
DJKARELI
Odomacio/la se

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

na {skupe sam ,DJ_KARLI}ili tel+381638033095

« Odgovor #9 poslato: Jun 15, 2009, 01:13:06 pm »

pazite ovako da vas vise negnjavim i objasnjavam sta i kako se desava vec sam jednom rekao da nemam ali bukvalno nikakvu zastitu na kompu i radi fenomenalno ako neverujete probajte mesec dana sto bi rekli nista vas nekosta e onda dodjite i ostvite komentar pozzz svima

hehe ,,Kad nemas nista u kompu. onda ti i ne treba zastita
ali probaj da ga napunis virusima i da ubodes slucajno pravi onda neces moci ni sistem vise da podignes nov
nego ces morati da menjas hard disk u tem slucaju !
Sačuvana

Elektronicar profesionalac
Uros-PH
NM Upload Tim
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

#/NeT.mAjStOr\#

« Odgovor #10 poslato: Jun 15, 2009, 08:59:56 pm »

Postujte pravilnik!!!... Mala, velika slova, zapete, tacke...
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 35
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #11 poslato: Jun 15, 2009, 10:43:33 pm »

Tema vec postoji,osnove pravopisa ...

LOCK !
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Pentesting-RS | Bg-dizajn.com | AstaHost | ITvesti.rs | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara