|
dax_032
|
 |
« poslato: Jul 26, 2008, 09:52:18 pm » |
|
E ovako,resio sam da otvorim ovu temu,jer bi bar po meni trebalo da bude zanimljiva.To je dobar razlog za pocetak. Zanima me kako ste "upali" na ovaj sajt-forum?Kako ste saznali za njega? Evo recimo ja sam prvi put cuo za NM od Luke i Matije,oni su mi rekli da dodjem da se reg,dosao sam reg se,pri pocetku sam se malo svadjao sa Administarcijom foruma,pa sam se posle ucutao i postao dobar  I molio bi ako moze da se fokusirate na temu,bez suvisnih diskusija koje nemaju veze sa istom...Hvala!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
kecap
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Jul 26, 2008, 09:56:00 pm » |
|
nije mi bash jasna anketa ;) u svakom slucaju na jednom stranom Forumu mi je zerof poslao PrivatnuPoruku i rekao za ovaj forum!Kad sam se registrovao nije me nesto previse zanimalo i prvih mesec dana nisam bio nesto previse aktivan,ali kasnije sam postao aktivniji i svideo mi se forum i atmosfrera na njemu!Zbog toga sam i stalno ponavljao ideju da nove clanove ne treba prisiljavati da se predstave vec da to oni sami odluce kada im se forum svidi ;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Jul 26, 2008, 10:28:46 pm » |
|
Na krstarici je neko trazio pomoc hakera pa je neki clan ostavio link ka ovom forumu...Ja radoznal (`fala Bogu  ) pa klikno ...Registrovao se ,svidilo mi se i ostao...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
|
SETI_explorer
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Jul 26, 2008, 10:31:21 pm » |
|
E ubi me ako sad mogu da se setim kako sam završio ovdi... sudbina, verovatno bz the way, u anketu bih dodao opciju "stari član" za sve one koji su bili na netmajstoru dok je još bio aktivan mzbb ;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dax_032
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Jul 27, 2008, 10:30:24 pm » |
|
Znam da sam se zeznuo za anketu,i molio bih da sada ovo neko izmeni,ako moze i da stavi Google Neko od clanova Stari clan Nesto drugo jel moze? Hvala Seti na predlogu... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dipsy_rap
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Jul 30, 2008, 12:30:48 am » |
|
Nisam siguran ali ja sam ovde jos od nove godine ja mislim da sam doso ovde decembra 2007 godine! Čini mi se da sam trazio neki program za download! A kasnije sam shavtio da ovde mogu dosta toga da naucim i ostao ovde i ostacu do kraja a mislim da ovo nece imati kraja!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Jul 30, 2008, 01:43:37 am » |
|
Hm....duga prica 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Xeuzst
Stalan clan

Ugled: 0
Van mreže
NM Download Tim
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Avgust 01, 2008, 06:23:43 pm » |
|
Na krstarici je neko trazio pomoc hakera pa je neki clan ostavio link ka ovom forumu...Ja radoznal (`fala Bogu  ) pa klikno ...Registrovao se ,svidilo mi se i ostao... Isto tako hakerisanje sajta....I crnogorac dosao rekao da odem na nm i ja osto jer ima zanimljivih stvari...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
U zdravom hardveru zdrav softver...  ))))
|
|
|
|
.stoRe
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Avgust 02, 2008, 09:13:40 am » |
|
Video sam reklamu,na jednom sajtu gde sam Moderator....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
smp-shomi
Odomacio/la se

Van mreže
SmP-Shomi
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Avgust 02, 2008, 04:42:13 pm » |
|
Ja sam stara bagra...... znaju mene dobro stari clanovi.....=) inace prvi put sam dosao na NET MAJSTOR preko googla.......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
SmP-Shomi
|
|
|
mishkom
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Avgust 07, 2008, 12:27:22 am » |
|
Ja cuo na studentink.info, luka tamo postavio e-casopis, koji mi se strasno svideo  Pa reko da vidim sta ima i na forumu i to  Imam par zamerki, npr.kad stavim smajli ova crtica za kucanje mi se vrati na pocetak, pa kucam od pocetka  I ne mogu da skinem ni jedan broj casopisa, drugi sam skinuo i procitao[prvi tad prijavljivao gresku], onda se ovaj postojeci zagubio i probao ponovo da skinem neki od 2broja i nece ni jedan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightmaster
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Avgust 08, 2008, 12:32:10 am » |
|
hmm... mislim da je radio google, ali nisam siguran,,, mozhda me je Luka uputio owde... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It's better to burn out, than to fade away...
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Avgust 08, 2008, 04:24:44 am » |
|
I ne mogu da skinem ni jedan broj casopisa, drugi sam skinuo i procitao[prvi tad prijavljivao gresku], onda se ovaj postojeci zagubio i probao ponovo da skinem neki od 2broja i nece ni jedan  Oba casopisa se mogu skinuti na adresi http://www.netmajstor.com/e-magazin.php
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Amnesia
Uspesan clan