Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Twitter - Veliki izvor protoka  (Pročitano 1443 puta)
Vlado
Stalan clan

Ugled: 3
Van mreže Van mreže

Kosovo blog author

« poslato: Maj 05, 2009, 08:53:13 am »

Cuo sam da mnogi hvale twitter ? Pre sam se uclanio i dodao sam nekoliko followers-a , jel ima neko neko vece iskustvo sa twitterom ? Da li je dobio nesto neocekivano ? Mislim na posetu ... ?

Edit:

Ko zeli da me doda na twitteru ja sam Vlado_V
« Poslednja izmena: Maj 05, 2009, 08:53:41 am Vlado » Sačuvana

History never looks like history when you are living through it. (Kosovo Blog)
w3bm4st3r
Gost
« Odgovor #1 poslato: Maj 05, 2009, 08:54:56 am »

Dakle, šta je Twitter?

Ako mene pitate, Twitter je mini-blog. Zapravo, čitav koncept je zasnovan na tome da što uspešnije, zanimljivije, originalnije odgovorite na pitanje “What are you doing?” odnosno “Šta radiš?”. Upravo zbog toga veliki broj ljudi smatra Twitter jednom ogromnom besmislicom, koja ograničava korisnike na blentavo i konstantno pisanje kratkih porukica od 140 karaktera. Međutim, kada ste toliko ograničeni (budimo realni, 140 karaktera je zaista malo) iz vas ispliva neverovatna kreativnost u pisanju, koju niste ni znali da posedujete.

Kada Tweet-ujete malo duže, shvatićete da je suština zapravo ostati obavešten o tome šta (sve) rade vaši poznanici. Opet s’ vremenom će i tih 140 karaktera delovati više nego dovoljno, jer na eBay imate skoro tri puta manje prostora da impresionirate potencijalne kupce.

Teži posao može biti nalaženje ljudi koji će vas pratiti. Rekao bih da Twitter ovde još uvek nije dobio pažnju koju zavređuje, ali je svakako koristan. Ukoliko imate blog, koristite Twitter i imate recimo 10 ljudi koji vas prate, nakon svakog objavljenog članka možete poslati kratak Tweet i obavestiti ih. Ovako i ljudi koji ne koriste RSS čitače, mogu uvek biti u toku sa onim što se dešava na vašem blogu.

======= Sutra još par stvari ;)
« Poslednja izmena: Maj 05, 2009, 08:55:17 am w3bm4st3r » Sačuvana
Vlado
Stalan clan

Van mreže Van mreže

Kosovo blog author

« Odgovor #2 poslato: Maj 26, 2009, 12:32:50 am »

Vidim da i NM ima twitter , pa da bi imao sto vise clanova treba i on da prati nas male  LoL
Sačuvana

Dzoni-GS
Stalan clan

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 23, 2009, 09:16:20 pm »

Kada god stavim nekoliko novih statusa o vestima sa mog sajta na twitter, odma mi dodje jos 100-tinak gostiju.

Tako da mogu reci da je odlicna stvar!

Imam oko 90 follower-a.
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 24, 2009, 04:36:03 am »

Zasto twitter i slicni servisi ? Kao prvo nema spama, dugih praznih prici, webmasteri ne gube dragoceno vreme da predstave novitete itd.. Stvarno, po meni odlican servis.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
Still MC
Stalan clan

Ugled: 1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 24, 2009, 04:44:41 am »

Yup, u 140 karaktera sve lepo kažeš.
Sačuvana
Dzoni-GS
Stalan clan

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 24, 2009, 04:59:53 am »

Ja imam i fanclub na Face-u i podesio sam da kad stavim neki status na fb, to automatski ide i na twitter, to nisam ja izmislio nego ti sami ponude na face-u. To je odlicna stvar, jer ne moram kao nekada da idem prvo na face da postavim status, pa onda i na twitter, nego odjednom resim sve.
Sačuvana
Vlado
Stalan clan

Van mreže Van mreže

Kosovo blog author

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 24, 2009, 06:24:30 am »

Imam i ja na facebook-u oko 300 fanova, a na twitteru oko 100, moracu i ja da postavim ovo da sa facebook-a ide automatski na twitter.
Sačuvana

Still MC
Stalan clan

Ugled: 1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 24, 2009, 06:37:10 am »

Ako treba pomoć, javi!
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara