Gangster
VIP
Clan NM Tima

Ugled: 11
Van mreže
"I Hate Robbing Banks"
|
 |
« poslato: Jul 06, 2009, 01:40:20 am » |
|
Posalji SMS je prvi domaci servis stvoren sa namerom da domacim korisnicima obezbedi besplatno slanje poruka na podruciju Srbije i Bosne. Nadamo se uskoro i verziji 2 sajta. www.posaljisms.co.cc
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Kad me neko doda na msn, neka mi posalje privatnu poruku na netmajstoru
|
|
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Jul 06, 2009, 02:15:27 am » |
|
Stani, kako glasi poruka, mislim sto se tice reklamica u poricu k'o sto je bilo na World SMS, smsmonster#text poruke, jel ima ovde toga(daj Boze ne)?
EDIT: Vidim da ima, jel bi to moglo da se skloni, ili da se smanji, ili sto je najbolje da se stavi na kraj poruke, svakako neko kad cita icice do kraja iisto ce reklamu videti!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jul 06, 2009, 02:20:08 am СРБIN »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gangster
VIP
Clan NM Tima

Van mreže
"I Hate Robbing Banks"
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Jul 06, 2009, 02:32:38 am » |
|
Potrudicu se da umjesto gornjeg djela (vidjeo si kog) stavim samo ono da pise broj, tj vas potpis, a dole pri dnu da se ostavi reklama. Medjutim, to ce biti SIGURNO, ali u sledecoj verziji. Jer ovo je probna verzija, pa javite dali radi kako treba ;). Nova verzija bi trebala izaci za koje 2 sedmice najdalje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Jul 06, 2009, 02:35:33 am » |
|
Da, da radi kako treba, poslao sam salje, ne znam dali ima ogranicenje sto se tice slova, posto na sajtu toga nisam video, ali sigurno da je 160 ogranicenje, znaci to postavis, reklamicu na dnu i to je to... Sto se tice dizajna sajta, odlican je, bas mi se svidja, samo ne znam kako si podesio na co.cc dns, jel tako?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gangster
VIP
Clan NM Tima

Van mreže
"I Hate Robbing Banks"
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Jul 06, 2009, 02:49:23 am » |
|
Da ogranicenje 160 slova, i to ce biti namjesteno sto pre, radi lakseg pisanja. co.cc je preko dns ;). Hvala ti na lijepim rijecima 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Jul 06, 2009, 03:23:19 am » |
|
Bravo Gagi  Samo preuredi skriptu i izmeni podatke koje vuce sa hostinga (email)reklama neka ostane )).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
Gangster
VIP
Clan NM Tima

Van mreže
"I Hate Robbing Banks"
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Jul 06, 2009, 03:26:42 am » |
|
Napravljen je limit na 160 slova. SHEGI, nije u tome problem, problem je sto je citava scripta napisana by me. Pa ipak ostalo je par stvari koje nisam uspjeo resiti, pa sam odlucio ostaviti za drugu scriptu. MEDJUTIM, upravo sada sam otkrio MNOGO BOLJI nacin za sve ovo, da se ja dzaba ne mucim, a izgledace fenomenalno, hvala kolegi Seti  . Tako da ocekujemo za koji dan (nadam se) mnogo stabilnije scripte  .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Jul 06, 2009, 05:19:09 am » |
|
E, kad sve zavrsis za sajtom, bilo bi dobro, samo mozda je tesko, da se odradi add-on za Firefox ;) Mozda, ali mozda  , ovo ima veze sa tim - Building an Extension
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jul 06, 2009, 05:25:23 am СРБIN »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gangster
VIP
Clan NM Tima

Van mreže
"I Hate Robbing Banks"
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Jul 06, 2009, 05:32:13 am » |
|
Bice uradjen i addon  . Prvo sajt 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SETI_explorer
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Jul 06, 2009, 08:09:05 am » |
|
Svideo mi se projekat, pa resih da odradim i svoju varijantu  Upotrebio sam za to svoj domen, kako isti ne bi "trulio"  - http://www.net-centar.net/ Naravno VELIKO hvala Gagiju za ideju -> Svaka cast majstore ;) Sto se add-ona tice... videcemo.. kad ugrabimo vremena  E sad sto se sajta tice... Osnovno radi. Dakle besplatno mozete slati SMS-ove na Balkanu (to ce se uskoro prosiriti, naravno). Imate 115 karaktera (ispostavilo se da toliko staje sa sve naslovom i ovim neizbeznim tarabama). Eto.. Nadam se da Vam se svidja  . Uzivajte ;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nikolam93
Uspesan clan

Ugled: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Jul 06, 2009, 08:26:59 am » |
|
Dejo svaka cast ;))) Samo sam pogrijesio kod i sve mi se obrisalo kad sam se vratio...  Inace mocno ;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Jul 07, 2009, 07:17:10 am » |
|
Hvala mnogo... A mogao bi i neki logo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sergej
Stalan clan

Ugled: 0
Van mreže
Smegi
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Jul 08, 2009, 08:21:46 pm » |
|
Vrh ti je ovo. Probao sam, radi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightmaster
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Jul 08, 2009, 09:30:43 pm » |
|
ne svidja mi se ovo "vujanovi@host06dwhost.net##Dzonny#....... Inace odlicna ideja, svaka chast za ovo.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It's better to burn out, than to fade away...
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Jul 08, 2009, 11:28:32 pm » |
|
A on verovatno ima sve brojeve 
|
|