|
tnenad
|
 |
« poslato: Avgust 28, 2009, 11:35:56 am » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
|
sinisa1987
Uspesan clan

Ugled: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Septembar 21, 2009, 09:52:22 pm » |
|
e i meni bi dobro dosla ova skripta jel zna neko gde se ima skinuti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tnenad
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Septembar 25, 2009, 04:24:35 am » |
|
@sinisa1987: Ne pišite poruke nepovezano, tek da i Vi nešto kažete! NetMajstor nije mesto za spamovanje i sakupljanje poruka, tek tako da svi misle da ste aktivni na forumu. Prestanite pisati glupe i nepovezane poruke vec odvojite nekoliko minuta pre pisanja i razmislite šta cete reci. Sve nepotrebne poruke ce biti obrisane bez znanja autora!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 11, 2009, 08:47:34 am » |
|
Mozda da probas ovo - http://rapidshare.com/files/286902599/livescores_scripts-bb.org.zip p.s. NISAM TESTIRAO
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sinisa1987
Uspesan clan

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 21, 2009, 12:35:32 am » |
|
Ima li mozda ovakva skripta gde LINK OBRISAN! NEADEKVATAN SADRŽAJ!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2009, 04:24:53 am Luka032 »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 21, 2009, 04:27:27 am » |
|
Siniša, to nije skripa već običan html. Video je obična skripta WMP-a (Windows Media Player-a).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
King_LexXx
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Decembar 26, 2009, 02:34:52 am » |
|
Treba mi skripta koja bi automatski menjala rezoluciju na sajtu u zavisnosti koja rezolucija je potrebna korisniku.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Decembar 26, 2009, 07:30:57 am » |
|
King o tome smo vec pricali na forumu i nije skripta vec tvoj CSS, mislim da treba da celu body sekciju postavis na margin: auto; i width:100%; (max 70-90%), obavezno je koriscenje % vrednosti. Ovo je primer koji sam koristi pri izradi jednog sajta : body{width:90%;margin:auto;min-width:500px;max-width:1800px}
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
King_LexXx
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Decembar 27, 2009, 08:35:33 am » |
|
hwala puno zerofe isprobano...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Civijas
Dobro dosao
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Januar 21, 2010, 07:42:56 am » |
|
 Treba mi skripta za Vbulletin forum i ako je moguce Skripta chata za nju imam svoj host c panel ftp i sve sto mi treba znaci naravno nije nista free jedino bih zeleo ako je moguce naci tu skriptu i chat za nju naravno ako treba i da se plati nesto nije problem ako je razumena cena u pitanju Veliki pozzzz i zaista je jako dobar forum i koristan sve cestitke P.S. i zamolio bih odg. da li vas hosting moze da podrzi tu skriptu s obzirom da ne bih postavljao nista vise na taj host jer mi je sajt na drugom hostu i naravno da li je moguce prositritio resurse
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Januar 21, 2010, 11:28:27 am » |
|
Potrazicemo skriptu, a nas hosting moze da podrzi bilo koji oblik forumske skripte.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
Civijas
Dobro dosao
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Januar 21, 2010, 09:30:00 pm » |
|
hvala zerof unapred ukoliko ja ili vi nadjem skriptu za instalaciju tog foruma poslacete mi na email podatke na koji racun mogu uplatiti a ako ste u bg moze i licno i kako god svejedno mi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tnenad
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Januar 24, 2010, 05:07:14 am » |
|
Treba mi skripta za Vbulletin forum i ako je moguce Skripta chata za nju imam svoj host c panel ftp i sve sto mi treba znaci naravno nije nista free jedino bih zeleo ako je moguce naci tu skriptu i chat za nju naravno ako treba i da se plati nesto nije problem ako je razumena cena u pitanju
Veliki pozzzz i zaista je jako dobar forum i koristan sve cestitke
P.S. i zamolio bih odg. da li vas hosting moze da podrzi tu skriptu s obzirom da ne bih postavljao nista vise na taj host jer mi je sajt na drugom hostu i naravno da li je moguce prositritio resurse vBulletin.Forum.v4.0.1 DDDDDDDDDDDDD GGGGGGGGGGGGGTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT D::::::::::::DDD GGG::::::::::::GT:::::::::::::::::::::T D:::::::::::::::DD GG:::::::::::::::GT:::::::::::::::::::::T DDD:::::DDDDD:::::D G:::::GGGGGGGG::::GT:::::TT:::::::TT:::::T D:::::D D:::::D G:::::G GGGGGGTTTTTT T:::::T TTTTTT D:::::D D:::::DG:::::G T:::::T D:::::D D:::::DG:::::G T:::::T D:::::D D:::::DG:::::G GGGGGGGGGG T:::::T D:::::D D:::::DG:::::G G::::::::G T:::::T D:::::D D:::::DG:::::G GGGGG::::G T:::::T D:::::D D:::::DG:::::G G::::G T:::::T D:::::D D:::::D G:::::G G::::G T:::::T DDD:::::DDDDD:::::D G:::::GGGGGGGG::::G TT:::::::TT D:::::::::::::::DD GG:::::::::::::::G T:::::::::T D::::::::::::DDD GGG::::::GGG:::G T:::::::::T DDDDDDDDDDDDD GGGGGG GGGG TTTTTTTTTTT
Oo - 2010 - oO
[ScRiPt iNfO]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ þ Script name : vBulletin Forum v4.0.1 þ Supplied by : DGT þ Nullified by : DGT þ Tested by : DGT þ Protection : Removed þ Homepage : http://www.vbulletin.com þ Release date : 13-01-2010 þ Release type : PHP/MySQL þ Price : Forget it :) þ Under music : N/A þ NFO date : 12/08/2009
[DeScRiPtIoN]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
vBulletin is a powerful, scalable and fully customizable forums package for your web site. It has been written using the Web's quickest-growing scripting language; PHP, and is complimented with a highly efficient and ultra fast back-end database engine built using MySQL. [/End DeScRiPtIoN]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
[iNfO aBouT rElEaSe]
**** Validator ****
Upload all files in BINARY mode. Run validator.php before editing files to verify release. Use online verifier of validator.php file and you will see NFO file. Remove both files from server after checking and enjoy. Remember, we include validator.php and checksums.md5 in our releases. If you don't see these files, don't trust. Do not modify validator.php.
Online tool: v[dot]grinderz[dot]org
Please note: You should validate downloaded release before using it via URL above. There are so many leechers in the scene now who want to break reputation of DGT and other groups (you know guys, who you are)
[/End iNfO aBouT rElEaSe]
[iNfO aBouT gRoUp]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
DGT is looking for: - Professional Scripts Suppliers
Wanna join? We haven't any active e-mail right now. Sorry.
If you like this script, just buy it.
[/End iNfO aBouT gRoUp]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
[gReEtZ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Our greetz fliez to all good groups in da scene.
[/End gReEtZ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
[/End ScRiPt iNfO]  http://www.multiupload.com/0EVO9VDXZ3 Plugin za chat:http://hotfile.com/dl/25465142/c1517c8/vbshout-pro-v2.5.2-vb4.rar.html
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Januar 24, 2010, 05:09:32 am tnenad »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|