Civijas
Dobro dosao
Ugled: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Januar 24, 2010, 07:22:11 am » |
|
MNOOOOOOOOGO HVALA MNOGO ZAISTA SI CAR AKO JE SKRIPTA CELA I RADI U STA NE SUMNJAM NI MALO ZAISTA SAM TI ZAHVALAN AKO NEKAD NESTO MOGU JA UCINITI TU SAM VELIKI POZZZZZ OD CIVIJASA
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
tnenad
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Januar 24, 2010, 11:59:35 pm » |
|
Skripta radi, samo prati upustva kako da je podesis. Btw, jer mi mozes uciniti da procitas pravilnik i da ne pises VELIKIM SLOVIMA ? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Civijas
Dobro dosao
Van mreže
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Januar 25, 2010, 12:31:36 am » |
|
naravno izvinjavam se i hvala jos jednom
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightmaster
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Januar 25, 2010, 04:14:42 am » |
|
Zna li neko kako postići ovo: http://www.crtaci.info/index
Kada se klikne u search polje, cela stranica se zatamni, pa me zanima kako to uraditi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It's better to burn out, than to fade away...
|
|
|
|
tnenad
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Januar 27, 2010, 05:54:09 pm » |
|
http://hungred.com/how-to/tutorial-how-does-javascript-grey-out-the-screen/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bane95
Dobro dosao
Van mreže
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Februar 01, 2010, 01:45:53 am » |
|
Ovako,potrebna mi je skripta za forum (phpBB3) koja ce prikazivati browser i operativni sistem koji poster u tom trenutku koristi.Pretrazio sam ceo google ali bez rezultata.
Unapred HVALA!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tnenad
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Februar 02, 2010, 05:12:27 am » |
|
Ovako,potrebna mi je skripta za forum (phpBB3) koja ce prikazivati browser i operativni sistem koji poster u tom trenutku koristi.Pretrazio sam ceo google ali bez rezultata.
Unapred HVALA!
http://www.w3schools.com/js/js_browser.asp Edit: MOD: http://www.divshare.com/download/923471-296
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Februar 07, 2010, 08:19:48 pm tnenad »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Civijas
Dobro dosao
Van mreže
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Februar 12, 2010, 03:52:41 am » |
|
da li neko mozda ima skriptu za vb 4.0.0 statistika poseta i poslednji postovi itd itd kao na ovom forumu recimo sto je Users that have been online today: Total: 9 (Visible: 9, Hidden: 0) Civijas, n3r0b0l, King_LexXx, Luka032, Still MC, SETI_explorer, mirzam, zocidj, paradoXXX i treba mi skripta za zadnih recimo 10 postova, zadnjih 10 uclanjenih itd i ako nije puno ako neko hoce da mi objasni kako da namestim da recimo nemoze da se vidi link za download u temi dok se ne zahvali clanu koji je postavio hvala svima posebno hvala nenadu na vb skripti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tnenad
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Februar 13, 2010, 04:09:28 am » |
|
da li neko mozda ima skriptu za vb 4.0.0 statistika poseta i poslednji postovi itd itd kao na ovom forumu recimo sto je Mislim da vBulletin ima tu funkciju "ugradjenu". i treba mi skripta za zadnih recimo 10 postova, zadnjih 10 uclanjenih itd Taj mod ima mnogo sigurnosnih propusta. Nemoj ga koristiti. i ako nije puno ako neko hoce da mi objasni kako da namestim da recimo nemoze da se vidi link za download u temi dok se ne zahvali clanu koji je postavio Uci html,css,javascript,php,mysql 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Februar 15, 2010, 06:50:47 am » |
|
Ako moze skripta koja pretrazuje jedan .TXT fajl a rezultate prikazuje negde, bilo gde  ' Ste me razumeli sta trazim? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Februar 15, 2010, 09:21:16 am » |
|
Vec smo pricali o tome, a cini mi se cak i da si ucestvovao u temi, random tekst skripta je bila u pitanju, potrazi malo, kako mislis drugacije da naucis nesto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Februar 15, 2010, 09:25:33 am » |
|
Nema toga...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Februar 15, 2010, 09:52:32 am » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
tnenad
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Februar 17, 2010, 11:58:17 pm » |
|
Zerof ce polako da deli krofne na forumu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Februar 18, 2010, 06:24:47 am » |
|
Sto se mora nije tesko 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |
AstaHost |
Anonimus |
My Exploit |
Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri:
Net Centar |
EE.RS portal |