|
СРБIN
|
 |
« poslato: Avgust 29, 2009, 09:24:36 am » |
|
Interesuje me koliki je moj procenat od izdavanja majice na njihovom sajtu, mislim procenat od kupovine, koliko se to isplati, ako mu oni nabiju cenu od 790..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
Gangster
VIP
Clan NM Tima

Ugled: 11
Van mreže
"I Hate Robbing Banks"
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Avgust 29, 2009, 12:05:33 pm » |
|
Ja mislim po jednoj majici, nesto preko 100 dinara, mozda 130 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Kad me neko doda na msn, neka mi posalje privatnu poruku na netmajstoru
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Avgust 29, 2009, 07:48:23 pm » |
|
Ako je tako, ja mislim da se meni kao prodavacu, to slabo isplati  .. Jer kad bih ti stampao i sve to, kostalo bi me negde 300-400, i ostalo je za mene, direktna isporuka, e sad ne znam oko postarine samo  , a i to se placa, pa ne znam, mozda preko njih bolje, zato da se ne zamlacujes sa svime time, samo otvoris nalog, i tu je, dobijes reklamu ako je neko kupi, nesto malo para i to je to..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Avgust 30, 2009, 02:18:43 am » |
|
Mislim da ti se to nikako ne isplati. Mislim da je bolje da sam stampas i saljes. Ako saljes Post Express-om i odaberes posiljku "danas za sutra", platices otprilike 150 dinara, a majca ce onome koji je porucio stici odma sutradan.
Svakako je bolje da sam odes i stampas majce, cak ako odstampas vise primeraka odjednom, dobijas neki popust.
Ja cu sledeceg leta mozda prodavati majce sa logoom mog sajta, jer mi je sada kasno, ali evo sta mislim da treba imati na umu ako se ovime bavite:
-ako postavite samo jednu majcu na sajt, mozda se ona nece svima svideti, odnosno to je gotovo sigurno i onda ce mozda neko ko je inace veliki fan sajta, odustati od kupovine vase majce. Bolje je ponuditi vise majci, vama je potpuno besplatno da na sajt stavite jos nekoliko slika, sa drugacijim dizajnom majce. Sigurno ce neko naruciti i te ostale
-nemojte trcati svaki dan u stampariju, kad god neko naruci, vi hop-cup na stampanje. Stavite da se porudzbine primaju narednih npr. nedelju dana i za tih nedelju dana se skupi npr. 10 porudzbina. Jednom odete u stampariju, umesto 10 puta pojedinacno i jos dobijete popust na veliku kolicinu. Kada to odstampate, otvorite novi rok za porudzbine i tako sve dok ima zainteresovanih.
-kupcu majce dajte jos neke pogodnosti, npr. pristup nekoj posebnoj sekciji na sajtu ili neki status, odnosno rank na forumu. Bilo sta sto ce ga uciniti srecnijim i uticati na to da se lakse odluci za kupovinu vase majce. Npr. u slucaju NetMajstora bi bilo dobro da se uz majcu salje jos jedan CD sa nekim tutorialima ili nekim slicnim sadrzajem. Ako kupite pakovanje CD-ova, ja ne znam dal ce kostati vise od 10 dinara po CD-u, a svakako ce pozitivno uticati na prodaju majci.
Nadam se da je moj post koristan svima koji se ovime bave ili ce se mozda baviti.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 30, 2009, 02:19:16 am Dzoni-GS »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
СРБIN
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Avgust 30, 2009, 07:57:20 am » |
|
-nemojte trcati svaki dan u stampariju, kad god neko naruci, vi hop-cup na stampanje. Stavite da se porudzbine primaju narednih npr. nedelju dana i za tih nedelju dana se skupi npr. 10 porudzbina. Jednom odete u stampariju, umesto 10 puta pojedinacno i jos dobijete popust na veliku kolicinu. Kada to odstampate, otvorite novi rok za porudzbine i tako sve dok ima zainteresovanih.
Ovo mi se svidja, pametno!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Avgust 31, 2009, 08:26:13 am » |
|
Koristim njihove usluge već duže vreme i vrlo sam zadovoljan kvalitetom majica i štampom. Zarada od 790,00 din će ti ostaviti 118,00 din. Od 8 prodatih majica imaš zaradu od 900,00 din i besplatnu majicu po želji. Mislim da ti je to sasvim dovoljno. Poštarina, zavisi ko je dostavlja. Ja idem preko City express-a i ispadne mi 200,00 din po majici.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Septembar 01, 2009, 06:12:29 am » |
|
Pa cekaj, zaradis 118 dinara i 200 das na postarinu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Septembar 01, 2009, 07:39:42 am » |
|
Koju poštarinu ti plaćaš? Izgleda da ne razumeš ovaj program.
VizioShop je FIRMA koja štampa majice već duži niz godina. Ti njima daš prelog (sliku, nacrtaš) pošalješ i oni to stave. Ako neko želi da kupi tu majicu sa tvojom slikom oni je ištampaju i šalju kupcu koji plaća 200din poštarine, a ti zaradjuješ 118din i ništa ne plaćaš.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dzoni-GS
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Septembar 01, 2009, 08:42:24 am » |
|
Aha, nisam razumeo. Mislio sam da ti saljes, jer sam razmisljao kao da ti stampas majice. Inace ja kad saljem, saljem post express-om i izadje me 150 dinara, ako je neka igrica npr. a posiljka stize odma sutradan.
Inace mislim da je mnogo skupa ta majca, jer platis 790dinara+200 dinara postarinu. Znaci ja ako hocu NM majcu moram da istresem bar 990 dinara. Mislim da to moze mnogo jeftinije i da pritom vi vise zaradite. Sve u svemu, ja sam protiv Vizio Shop-a i mislim da vam je bolje da se sami organizujete.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Septembar 01, 2009, 08:55:29 am » |
|
Majice su im veoma kvalitetne i zbog toga su skupi. Pre su bili jeftinije. Videću sa njima da koriguju cee.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |