danijeldmzj
Napredak

Ugled: -2
Van mreže
|
 |
« poslato: Avgust 31, 2009, 05:03:52 am » |
|
Ja sam napravio sajt za Radmilu Manojlovic,ali ne izgleda nešto baš extra...Očigledno sam bacio pare na domen...Evo adresa www.radmila-manojlovic.comPa bi mi dobro došlo vaše mišljenje! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Avgust 31, 2009, 06:26:16 am » |
|
Nisi bacio pare,a sajt je dobro odradjen.Sajtovi ovog tipa mogu uspeti jakom reklamom i naravno da kasnije prodas domen pevacici  .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
danijeldmzj
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Avgust 31, 2009, 06:50:36 am » |
|
Neću prodavati nikome domen,kao njen verni fan sam to uradio...A nije baš extra sajt,ima dosta da se radi...Uradio sam pre par dana,ali nije nešto full...Pa moram dobro naučiti,i ako je neko zainteresovan za pomoć neka se javi! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Avgust 31, 2009, 08:02:05 am » |
|
Super dizajn i kako si odradio samo bih ti obratio pažnju na tragove sajta preko koga si ovo uradio. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
danijeldmzj
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Avgust 31, 2009, 08:53:44 am » |
|
Pa kada bih znao kako da ukolim,to bih i uradio...Jel znaš ti možda Luka?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Avgust 31, 2009, 08:59:09 am » |
|
Preko njihovog servisa ne. Naravno da ti neće dozvoliti da obrišeš njihov zaštitni znak.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
danijeldmzj
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Avgust 31, 2009, 09:24:31 am » |
|
A oke...Ma meni ni ovi što sam platio domen nisu dobro obavili posao,jer svuda piše www.radmila-manojlovic.com ,i kada udjes na forum i svuda...nisu stavili ono kao radmila-manojlovic.com/forum i sve to kao na svim sajtovima...seljaci...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Avgust 31, 2009, 09:28:26 am » |
|
Zato što koristiš (njihov sistem) frameset. Ako posetiš ovu adresu onda možeš dobiti ono što si hteo. http://radmilamanojlovic.weebly.com Ako želiš da sve bude kako ti želiš moraš do zadovoljstvo i platiti. Predlažem ti naš hosting servis www.re.rs
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
danijeldmzj
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Avgust 31, 2009, 09:30:16 am » |
|
pa da...to znam...Ma s***...Ma briga me još da kupujem host pa opet domen...Nemogu da se mlatim,ali znam za ubuduće! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kecap
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Avgust 31, 2009, 09:35:01 am » |
|
Lepo si to uradio,samo upali photoshop ili pronadji neki color picker,pa izaberi neke bolje boje za slova,neka slova se ne vide dovoljno drobro...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Avgust 31, 2009, 09:40:04 am » |
|
pa da...to znam...Ma s***...Ma briga me još da kupujem host pa opet domen...Nemogu da se mlatim,ali znam za ubuduće!  Dovoljno ti je da kupiš host koji je jeftin kod nas i imaš promo ponudu, domen koristiš godinu dana gde god želiš.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
danijeldmzj
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Avgust 31, 2009, 09:51:36 am » |
|
A ovu adresu koju si mi dao,imaju besplatan hosting piše?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže
Local Fool :)
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Avgust 31, 2009, 09:58:58 am » |
|
Da to je NM hosting. Dizajn je lep ... Primetio sam 2 stvari .Postavio si redirekciju domena na freewebs (ili gde vec) umesto da si podesio DNS . Druga stvar je to sto ti je forum na forumotionu te nemas pristup bazi podataka.Instaliraj forum na svoj hosting. Evo video tutoriala kako to uraditi: MYBB: http://www.netmajstor.com/forum/index.php/topic,2229.0.htmlSMF: http://www.netmajstor.com/forum/index.php/topic,2228.0.htmlAko neznas dns da podesis reci pa cemo da pojasnimo  Bolje da to sve odradis dok jos nemas bas posecen sajt nego posle.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 _____________________________________________________________________________________________ ______________________________
|
|
|
danijeldmzj
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Avgust 31, 2009, 10:06:25 am » |
|
Ma ja bih sve uradio,ali ne kontam...Inače sajt radim sam...A i nisam nešto stručan...xm...Jel može malo jasnije ovo za forum?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
danijeldmzj
Napredak

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Avgust 31, 2009, 10:13:11 am » |
|
Evo sada sam odgledao tutorijal,jer meni treba neki program ili šta već,i odakle da skinem ono što treba da uploadujem i to sve?Jer bi neko mogao da mi pomaže oko toga?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |