Stranice: 1 [2] 3 4   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Radmila Manojlovic  (Pročitano 3658 puta)
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže Van mreže

Local Fool :)

« Odgovor #15 poslato: Avgust 31, 2009, 10:29:04 am »

Nije problem ...Tu smo da pomognemo Smile
Treba ti program .Evo verovatno najbolji free + open source  program koji se moze naci na  netu.
Kod:
http://filezilla-project.org/
E sad objasnicu ti sve stepbystep ,ali prvo odluci da li ces koristiti postojeci hosting ili re.rs.
Verujem da si sajt napravio sa website builderom koji koristi sql bazu pa ce prebacivanje sql baze na drugi hosting predstavljati problem.
Ako ne zelis da menjas hosting reci mi koji hosting koristis (da bi saznao name servere) i  gde si zakupio domen.
A
Sačuvana

_____________________________________________________________________________________________ ______________________________
danijeldmzj
Napredak

Ugled: -2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Avgust 31, 2009, 10:35:04 am »

Ne želim da menjam hosting....Hosting je preko weeebly - ja...I domen sam preko http://www.hard-soft.rs zakupio.... Sada skidam program...Jel treba jos nesto da kažem,ili možemo da se bacimo an posao,da sredimo ovo?
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Avgust 31, 2009, 10:39:20 am »

Samo da napomenem koristi
Kod:
[code]www.nekisajt.com [ /code]
tag za eksterne linkove (pravila foruma) i koristi opciju edit da  ne pises 2 posta za redom .
Moze link ka hostingu (stavi u code tag Smile .
Opali jedan screenshoot iz panela od ovog hardsofta da ti lakse objasnim gde kako i sta  jer nisam koristio navedeni servis (sve se svodi na isto ,ali lakse ce biti).[/code]
« Poslednja izmena: Avgust 31, 2009, 10:40:25 am SHEGI » Sačuvana

_____________________________________________________________________________________________ ______________________________
danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Avgust 31, 2009, 10:42:43 am »

Kod:
www.weebly.com

A oćeš screan shots sa panela kada se ulogujem na weeblyju ili iz ovog programa?
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Avgust 31, 2009, 10:44:19 am »

Ne vec iz panela od ovog hard-softa gde si kupio domen.Sad cu pogledati  hosting.
Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Avgust 31, 2009, 10:44:48 am »

Samo da napomenem koristi
Kod:
[code]www.nekisajt.com [ /code]
tag za eksterne linkove (pravila foruma) i koristi opciju edit da  ne pises 2 posta za redom .
Moze link ka hostingu (stavi u code tag Smile .
Opali jedan screenshoot iz panela od ovog hardsofta da ti lakse objasnim gde kako i sta  jer nisam koristio navedeni servis (sve se svodi na isto ,ali lakse ce biti).[/code]

E ja nemam panel na ovom hard soft-u,oni su mi rekli da će samo da mi stave .com,i ništa drugo...?
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Avgust 31, 2009, 10:52:35 am »

Hm imas dva velika problema.
Pod 1 ovaj hosting je neki dragndrop ...Nemas pristup sql bazi niti ftp pristup (nadjoh opciju download your site as zip  pa ako budes imao srece i ne koristi se sql baza ili ako se koristi ide i ona u zipu napravicemo nesto)...Znaci promena hostinga je neophodna.
Pod 2 ovaj hardsoft nema panel pa nemozes manuelno da prebacis domen .Nadam se da nisu toliko neozbiljni da nude samo redirekciju .
Verujem da ih mozes kontaktirati i zamoliti da ti prebace domen na odredjeni hosting 9ne redirekcija vec name servere da promene).
Preporucujem ti da kontaktiras clana ovog foruma  ZEROF-a i dogovoris se sa njim za re.rs hosting.Postoji free opcija ,ali preporucujem ti da uzmes paid pro paket jer je jefti a mesec septembar je promotivni te za male pare dobijas duplo vise prostora.
Sad cu pogledati sta dolazi u ovom zip fajlu pa cu javiti da li ces na drugom hostingu morati raditi novi dizajn .

EDIT
My mistake ...SQL se uopste ne koristi sto  je veoma dobro u tvom slucaju Smile
E ovako uradi
Udji u panel hostinga --->u vrhu klikni na Setings--->Klikni na Archive/Un-Publis--->klikni na  "download your site as zip" .
Uploaduj to na
Kod:
www.rapidshare.com
i posalji mi link na pp (privatna poruka).
Dizajn i sve verovatno ostaje ali ces morati promeniti hosting ako zelis ozbiljan sajt.
« Poslednja izmena: Avgust 31, 2009, 11:01:34 am SHEGI » Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Avgust 31, 2009, 10:59:55 am »

Mo\e da se downloaduje u yip fajlu...

Kod:
http://rapidshare.com/files/273635502/export.zip.html

Evo uploadovao sam...Valjda to valja...a jel moye nesto da se uradi da forum bude na onome kada kliknem na forum,ne da bude vodeca slika,kako je sada....ja bih samo to menjao....ostalo nebih,a i ne ulazu mi se pare,kada ce onda imati za 1godinu,ili 2,novi sajt....
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Avgust 31, 2009, 11:04:40 am »

Procitaj ponovo moj post jer sam dodao objasnjenje ..>Ti si samo deo sajta downloadao .
Moze to da se promeni ako imas pristup  bazi podataka (ovako ne) ,ali bar imas bazu pa mozes da promenis na nekom drugom hostingu.

Nisu to velike pare ww.re.rs (proveri sam) ,ali mozes ti i neki drugi free host da uzmes mada to ti nije ni sigurno ni dobro ...
Ajd uradi to sto sam rekao u gornjem postu pa cemo dalje Smile
Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Avgust 31, 2009, 11:09:20 am »

Ok...Evo skidam...Ali zauzima oko 6 mb,a slab mi upload,pa moramo malo čekati...  Docent
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Avgust 31, 2009, 11:11:09 am »

Nije problem Smile
Nemam obicaj spavati po noci Smile
Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Avgust 31, 2009, 11:14:44 am »

Ok evo jos ima oko 60%....Nego da te pitam,kada bih zakupio hosting,jer bi imao da biram templatese ili?I koliko košta taj najeftiniji koji si rekao od septembra da pojeftinjuje!?
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Avgust 31, 2009, 11:20:45 am »

www.re.rs procitaj sam Smile Mislim da je oko 20 eura godisnje .
Ovo sto ti koristis je neki dragndrop hosting.Nije nikakav cms...Sam upravljas sajtom i menjas css po zelji .Moraces  poceti uciti web jezike.Prvo html pa css pa onda nekada i ostalo ako si zainteresovan za webdizajn.
Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Avgust 31, 2009, 11:22:33 am »

Ok,ajde ako može nešto da uradimo sa postojećim sajtom,ako ne da prebacimo na najsigurniji free host,jer neću plaćati...

Poslao sam ti link onog...na PP
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Avgust 31, 2009, 11:32:29 am »

OK pogledao sam i sve je OK.
Ako ne zelis da placas to je tvoj izbor a nazlost kad tad ces zakljuciti da je los Confused (svi se opeku).
Da nebi cekali da ti Zerof odobri koriscenje servisa idi na
Kod:
http://www.000webhost.com/
i napravi nalog.
Zatim kontakiraj ove ljude iz hardcore-a i reci im da za tvoj domen promene name servere u sledece "
Kod:
dns1.000webhost.com
dns2.000webhost.com
mislim da su ti proveri ipak da nebi bilo zabune u cpanelu kad napravis account.
A onda cemo dalje.
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara