Stranice: 1 2 [3] 4   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Radmila Manojlovic  (Pročitano 3660 puta)
danijeldmzj
Napredak

Ugled: -2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Avgust 31, 2009, 11:39:17 am »

Sve sam ukucao,i sada mi trazi ovde nesto...evo slika...

Sta treba tu da kucam?

Ovo s.r.a.nj.e ima virus...Pojavljujemi se par puta antivirus...
« Poslednja izmena: Avgust 31, 2009, 11:50:05 am danijeldmzj » Sačuvana
danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Avgust 31, 2009, 11:55:28 am »

Ma nema tebe da odg...ja nemogu da sedim vise...sutra imam puno obaveza...Bezveze sam gubio vreme,sajt neka bude kakav je...sta da radim...  Confused
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Ugled: 15
Van mreže Van mreže

Local Fool :)

« Odgovor #32 poslato: Avgust 31, 2009, 12:29:56 pm »

Hm 000webhost izgll radi mutne radnje Confused
Ovo su novo nesto uveli.Treba da skines i pokrenesu i uneses broj koji ti pokazuje.Mogce je da aktivira AV jer caprka po skakljivim dll fajlovima na tvom kompu.Pricekaj Zerofa i dogovori sa njim hosting ili izaberi neki drugi .
I ja se slazem da ostane kako jeste jer ocigledno moja volja i trud da ti pomognem su uzaludni jer ti ne zelis da se malo vise potrudis da bude kako valja.Mozes ostaviti tako kako jeste ali ako budes planirao nesto vece sa tvojim sajtom uvideces da si napravio veliku gresku.
Vidim da ima neki popup ka travianu na tvom sajtu ali mislim (uveren sam) da to nije tvoja reklama vec da na osnovu tebe tvoj hosting zaradjuje pa ti vidi koliko ti pase da ostanes na tom hostingu .
Peace
Sačuvana

_____________________________________________________________________________________________ ______________________________
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Avgust 31, 2009, 07:36:06 pm »

Kod:
http://www.simplemachines.org/

Skineš dadoteku, raspakuješ, upload-uješ na server i instaliraš. Ali na weebly ne možeš jer ti treba MySQL.
Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Avgust 31, 2009, 07:55:23 pm »

Hm 000webhost izgll radi mutne radnje Confused
Ovo su novo nesto uveli.Treba da skines i pokrenesu i uneses broj koji ti pokazuje.Mogce je da aktivira AV jer caprka po skakljivim dll fajlovima na tvom kompu.Pricekaj Zerofa i dogovori sa njim hosting ili izaberi neki drugi .
I ja se slazem da ostane kako jeste jer ocigledno moja volja i trud da ti pomognem su uzaludni jer ti ne zelis da se malo vise potrudis da bude kako valja.Mozes ostaviti tako kako jeste ali ako budes planirao nesto vece sa tvojim sajtom uvideces da si napravio veliku gresku.
Vidim da ima neki popup ka travianu na tvom sajtu ali mislim (uveren sam) da to nije tvoja reklama vec da na osnovu tebe tvoj hosting zaradjuje pa ti vidi koliko ti pase da ostanes na tom hostingu .
Peace

MA ja hocu da se potrudim,ali nista ne razumem sta kazes...Sve sto sam skontao je da treba neki probram,a koji,sta da radim sa njim,i ostalo neam pojam!!!  Question
Sačuvana
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Avgust 31, 2009, 08:30:12 pm »

Kad bi upisao školu za pilota, da li bi naučio da upravjaš avionom ili bi sedeo skrštenih ruku i okinuo godinu? Isti slučaj ti je i ovde. Kad si se već ubacio u internet vode sedi nauči par stvari da ne bi zažalio kad ti pukne sajt sa 1000 posetilaca.

Hosting?
Kod:
http://en.wikipedia.org/wiki/Web_hosting_service

DNS
Kod:
http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_Name_System

...itd
Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Avgust 31, 2009, 08:47:13 pm »

Xaxa...Sve je to super,samo me jos nauci engleskim...  LoL Ja ti nemam pojma bas engleski,mislim znam osnovno i jos ponesto,ali ne znam protumaciti ceo tekst!
« Poslednja izmena: Avgust 31, 2009, 08:47:24 pm danijeldmzj » Sačuvana
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Avgust 31, 2009, 09:00:43 pm »

Kako onda misliš da programiraš i naučiš o sajtovima kad su ti sve reči na engleskom?

Moraš bar malo razumeti.
« Poslednja izmena: Avgust 31, 2009, 09:30:55 pm Luka032 » Sačuvana

SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Avgust 31, 2009, 09:18:11 pm »

Neznas engleski ,nema problema ...NetMajstor zajednica je mnogo radila (i uradila)
Webmaster tutoriali http://www.netmajstor.com/forum/index.php/board,74.0.html
Pre svega procitaj ovo http://www.netmajstor.com/forum/index.php/topic,4277.0.html
Sačuvana

_____________________________________________________________________________________________ ______________________________
Rajke
Gost
« Odgovor #39 poslato: Avgust 31, 2009, 09:38:16 pm »

Ako ti treba pomoć oko engleskog slobodno se javi meni na MSN, imaš ga u profilu.
Sajt je OK, sadržaj ne želim da komentarišem jer ne volim osobu za koju je sajt napravljen :-)
Sačuvana
danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Septembar 02, 2009, 07:40:13 am »

Xex xvala...A preko kog free hosta mogu napraviti neki flashh sajt?!?!Xvala unapred!  BigSmile
Sačuvana
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Septembar 02, 2009, 07:48:53 am »

Mislim da u danasnje vreme ne postoji hosting koji ne podrzava flash .Tako da koji god odaberes mocices uploadati sajt odradjen u flashu.
Sačuvana

danijeldmzj
Napredak

Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Septembar 02, 2009, 09:32:03 pm »

Xax...A kako da ga odradim u flashu?Dajte program ili sta vec...  Docent Docent Docent
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #43 poslato: Septembar 03, 2009, 08:00:57 am »

Polako,polako ...flash je posebna prica,to se uci dugo,da bi uradio jedan sajt.A za to se koristi  jedan od programa Adobe.Postoje verovatno i neki OnLine editori,ali FLASH nije resenje za pocetnike.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
SHEGI
VIP
Mozak foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Septembar 03, 2009, 09:57:57 am »

Nemoj da se uvredis ali ti prvo treba da naucis osnove webdizajna.
Prvo sta je hosting ,pa sta je ftp i kako se konektovati sa njim na  tvoj host acc ,pa rad sa nekim ftp programom i naravno html .
Ovo sve mozes za 10 dana a kad to naucis znaces  kako dalje sam (veruj mi na rec) ,a kad negde zapne tu smo svi da pomognemo .
Dao sam ti linkove na tebi je da citas.
Mnogi smo mi ovde mnogo naucili (zapravo svi ukljucujuci i Zerofa koji je dosao na ideju o ovom forumu) i svoje znanje nadogradjivali i delili sa drugima na ovom forumu .Sve  imas samo ti jos treba volja za ucenjem.
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3] 4   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara