Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: HTML,CSS,WML,XHTML,XML pa JavaScript šta onda??(web scripting)  (Pročitano 801 puta)
Marshal
Dobro dosao
*

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« poslato: Septembar 21, 2009, 02:25:25 am »

???Naučio sam sve navedeno već odavno (to ste mi vi rekli da naučim),sad samo usavršavam ali oću dalje da napredujem, po mom mišljenju trebalo bi php pa asp ..... Perl??? ......Nznm šta dalje da učim. Bio bih zahvalan na bilo kakvoj pomoći.
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #1 poslato: Septembar 21, 2009, 02:58:17 am »

Nastavi sa Javom, koja se bazira na funkcijama, koje ces sresti i u Perlu i u PHP i c++ itd..TO je moj predlog, posle mozes probati neke drugi put, ali mislim da je ovo najbolji.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 21, 2009, 03:44:30 am »

Usavrši Javu i predji na PHP. ASP ti je za Windows servere ali većina današnjih servera je bazirana na Linux (UNIX) jer su mnogo stabilniji.
Sačuvana

Marshal
Dobro dosao
*

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 22, 2009, 04:03:05 am »

Znači, javu usawršim,to i planiram jer još ima nešta što mi nije jasno,zatim php pa asp u vezi web scriptinga pa onda ono drugo: perl,c++ itd.....Hwala wam puno na swim odgoworima!
Sačuvana
SETI_explorer
VIP
Ponosan clan

Ugled: 8
Van mreže Van mreže

If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my ax.

« Odgovor #4 poslato: Septembar 24, 2009, 04:45:28 am »

Perl može biti jako koristan, a neverovatno je lagan, tu je i naravno nezaobilazni C u kome je i sam UNIX napisan...
Sačuvana

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Pro usluge
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara