Stranice: 1 [2]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: php "izbor jezika" i potvrda korisnika putem e-mail aktivacije scripta  (Pročitano 1153 puta)
respekt
Uspesan clan
**

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Mart 12, 2010, 02:54:01 am »

Resio sam problem ali kao i obicno neka glupost moja pa sad tako zaboravim da otvorim konekciju na bazu BigSmile ali eto BigSmile
Sačuvana
respekt
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Mart 12, 2010, 03:01:24 am »

E da treba jos obezbediti ako je korisnik vec aktiviran da ne moze da klikce milion puta po linkovima msm ono ako je u bazi vec za nekog korisnika "aktiviran=1" puno ga pozdraviti i reci mu da ne moze bato, cao zdrao, eto pozzz i hvala na strpljenju.
Sačuvana
SETI_explorer
VIP
Ponosan clan

Ugled: 8
Van mreže Van mreže

If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my ax.

« Odgovor #17 poslato: Mart 12, 2010, 06:45:35 am »

E da treba jos obezbediti ako je korisnik vec aktiviran da ne moze da klikce milion puta po linkovima msm ono ako je u bazi vec za nekog korisnika "aktiviran=1" puno ga pozdraviti i reci mu da ne moze bato, cao zdrao, eto pozzz i hvala na strpljenju.

Nema na čemu, uvek sam tu za one koji se trude i žele da uče ;).
Sačuvana

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Pro usluge
respekt
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Mart 12, 2010, 08:52:51 pm »

BigSmile Postavljacu ovih dana jos nekih tema cisto da podignemo forum na veci nivo kada je PHP u pitanju. Postavljacu nesto sto ce meni da treba a postavljacu i neke probleme cisto da se uci pa bi dobro bilo da ih se jos ukljuci u raspravu, eto pozzz BigSmile
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara