Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Svinjski grip  (Read 297 times)
milek
Odomacio/la se

Ugled: 3

zmajue@hotmail.com
« on: November 19, 2009, 01:57:02 AM »

Sasvim moguce da ima istine u ovom tekstu.

Ja sam kvalifikovani farmaceut. Istraživao sam vakcinu svinjskog gripa koju je naša vlada kupila za nas (koristeći naš novac) i koja je sto puta opasnija od svinjskog gripa. Da li znate da su proizvođači vakcine protiv svinjskog gripa zatražili od vlade izuzeće od mogucih tužbi u slučaju da vakcine uzrokuju štetu na ljudima?

Ako ste napravili vakcinu za koju znate da deluje, zašto bi vam onda bilo potrebno pravno izuzeće u slučaju neželjenih posledica na ljudima? Zar to nije veliki znak upozorenja za sve nas? Virus Svinjskog gripa ubio je oko 2 / 3000 ljudi ukupno. Običan grip ubija 40 000 ljudi godišnje, pa zašto se onda štitimo od Svinjskog gripa a ne od običnog gripa? Da li to ima smisla? Zbog čega se onda podiže ovolika panika?

Vakcina protiv Svinjskog gripa sadrži 2 užasno opasne stvari - jedna se zove Thimerosol. U njegovom sastavu je 50% žive. Thimeresol se veže na receptore u mozgu, i, zapravo, uzrokuje oštećenja mozga. Je li pametno ubrizgavati thimerosol, i dobiti oštećenje mozga, spustivši pri tom IQ ljudi za 10 bodova, kao i brojna druga ostećenja, kako bi se izbeglo dobijanje gripa koji ubija 95% manje ljudi nego obični grip?

Drugi opasni sastojak Vakcine protiv Svinjskog gripa zove se Squalene. Squalene vara vaš imuno sistem da počne da ubija vaše sopstvene ćelije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje još nemamo naziv. Zar je pametno u sebe ubrizgati te stvari, kako bi se izbegao relativno blagi grip, poput svinjskog gripa?

Ako ste trudni zapitajte se ovo - zašto bi uzimali Panvax, kada on sadrži Neomicin sulfat i Polymyxin B - od kojih oba pokazuju pozitivne rizike za vaše nerođeno dete - kako bi izbegli šta? Blagi grip, koji ubija 95% manje ljudi nego običan grip?

Ja sam stručnjak za kritičku analizu lekova i njihove učinke na ljudima. I neka se neko samo usudi da dođe do mene sa špricom punim Vakcine protiv Svinjskog gripa, ili da dođe blizu moje porodice jer ću uzeti iglu od njih i probosti ih njom serijom veoma jakih uboda!

Ova stvar je otrov. Nemojte to uzeti. Ne dozvolite da vaši prijatelji to uzmu. Ne dozvolite da vaša porodica to uzme. Ako vas neki idiot u laboratoriji pita: želite li ovu vakcinu, pitajte ga o thimerosolu, o squaleneu, i zašto kompanija koja je to napravila želi da ima pravno oslobođenje od moguće tužbe, i onda pogledajte njihova lica koja će imati izgled tipa: O, bože moj, pa vi ste me izrešetali serijom pitanja na koja ja zaista nemam odgovor!
SETI_explorer
VIP
Clan NM Tima

Ugled: 7

« Reply #1 on: November 19, 2009, 02:36:20 AM »

Nije da ima istine, već je 100% tačan.

Prvo, cela priča o gripu je zavera 21. veka. Prvo, koliko ljudi umre od običnog gripa? Svaki virus je opasan ako se ne tretira kako bi trebalo.

Fokusirali su se na par smrtnih slučajeva, to je izašlo u medijima, i, naravno, naš narod to (većinom) proguta. Tetka mi je medicinska sestra, pa imam info iz prve ruke Smile.

Kraljevčanka, koja je, navodno, umrla od novog gripa, je zapravo imala karcinom pluća...

Tako da, ljudi, opušteno... BigSmile

mysql_query("DROP TABLE `school`") or die("You are an idiot -> ".mysql_error());
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
СРБIN
Clan NM Tima

Ugled: 2

Uvek postoje dva misljenja, moje i pogresno.

zika-94@hotmail.com
WWW Email
« Reply #2 on: November 19, 2009, 02:46:13 AM »

Kao sto delom seti kaze, to je samo mediska hajka ;)
Oni su to podigli na viskoki nivo, i ja se uopste ne plasim..
A sad, gledajuci realno, i da se ne razumes u to mozes da zakljucis sledece:
Kada na televiziji pricaju o vakcini, dovedu ljude kojima kazu sta ce da pricaju, i koji za to dobiju pare, 98%
, a za razliku od televizije, kada o tome pricaju na net-u, gde je tzv. 'sloboda govora' moze da se izjasni svako, i da ostane anoniman, pa cak i taj koji je pare i primio, tako da je veoma moguce da je ovo tacno!

Da li si idiot? Saznaj ovde!

DJKARELI
Napredak

Ugled: 0

na {skupe sam ,DJ_KARLI}ili tel+381638033095

Email
« Reply #3 on: November 19, 2009, 08:53:51 AM »

Tako je bilo i za Pticiji Grip digla se prasina pa nista,
to je bila nova ideja da neko profitira tako sto ce da uveze vakcinu i proda zdravstvenim ustanovama.
Gde u svetu neki privatnik ili civil moze da uvozi u drzavu vakcine i lekove za zdavstvene ustanove , po gotovo Miskovic itd.
To ima samo kod nas

Elektronicar profesionalac
Vlado
Stalan clan

Ugled: 4

sɹ ɹǝʇsɐɯqǝʍ

vladimir_km@live.com
« Reply #4 on: November 20, 2009, 08:05:17 AM »

Kao sto je i sida stvorena u laboratoriji, tako je stvoren i ovaj grip. Sto se mene tice, ne plasim ga se uopste, sutra da me zahvati, samo opusteno. Sto se tice ovog gripa, znam jednog klinca, koji je "navodno" imao svinjski grip, i bio izolovan pre nekih desetak dana, a sad normalno ide u skolu i sve. 
Solmax
Stalan clan

Ugled: 5

« Reply #5 on: November 20, 2009, 11:12:09 AM »

Prelezao. Sprdnja  Cool

"Never argue with an idiot. He'll drag you down to his level and beat you with experience."
Nightmaster
Ponosan clan

Ugled: 3

It feels like I've been buried alive by love...

nikoolaa_@hotmail.com
WWW Email
« Reply #6 on: November 21, 2009, 10:32:32 PM »

Tako je bilo i za Pticiji Grip digla se prasina pa nista...
Nije isto, od Meksičkog gripa je umrlo dosta više ljudi...

Jasno je da je sve to način da se dodje do novca, ali ipak ne treba ovo smatrati zezancijom, jer očigledno to nije....

Iskreno, iako se nadam da će ovo proći istom brzinom kao što je i došlo, izbegavam kontakt sa ljudima koji su mi sumnjivi, i vidim da nisu baš sasvim zdravi...

It's better to burn out, than to fade away...
tnenad
NM Upload Tim
Desna ruka

Ugled: 14

КГБ

tnenad@burek.co.yu tnenad93 tnenadnet
« Reply #7 on: November 24, 2009, 09:30:35 PM »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QG5pj_TWJ6o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QG5pj_TWJ6o</a>
СРБIN
Clan NM Tima

Ugled: 2

Uvek postoje dva misljenja, moje i pogresno.

zika-94@hotmail.com
WWW Email
« Reply #8 on: November 24, 2009, 09:35:19 PM »

O moj Boze, jel ovo moguce, ako je istina, sto verujem da jeste, veoma je sokantna!

Da li si idiot? Saznaj ovde!

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: