|
zekasing
|
 |
« poslato: Januar 12, 2010, 08:28:25 am » |
|
Pozdrav! Na sajtu mozete uploadovati slike i fajlove. Bez bannera. Dobijate direktan link. Sajt je hostovan NM hostingom i slobodno mogu da pohvalim taj hosting jer se sajt posle samo 3,4 dana sajt se nasao kao prvi rezultat googla! i vec ima oko 900 poseta! Sajt je http://www.okaci.re.rs/  Ovaj smajli nisam mogao da odolim da ga nestavim......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Januar 12, 2010, 08:51:08 am » |
|
Da li je to pametno raditi s obzirom da imaš ograničen host na svega par mb? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
zekasing
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Januar 12, 2010, 08:54:18 am » |
|
Kada se napuni do nekih 50,60 MB s obzirom da mi je zerof! (puno mu hvala) poklonio cak 200 MB ... Kupujem jos MB....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Januar 12, 2010, 09:14:52 am » |
|
Pa takvi servisi ukoliko prorade teško će ti uspeti bez par desetina GB za kratak period. A i poradi malo na dizajnu, ružan je. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
zekasing
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Januar 12, 2010, 10:20:01 am » |
|
xD meni se svidja 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SETI_explorer
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Januar 13, 2010, 12:36:58 pm » |
|
...slobodno mogu da pohvalim taj hosting jer se sajt posle samo 3,4 dana sajt se nasao kao prvi rezultat googla!
Pohvale za hosting idu svakako, ali od toga kod koga hostuješ, page rank na Google-u ne zavisi ama baš ni malo. Prvo, po kojoj ključnoj reči si prvi na Google-u? Drugo, ovakvih sajtova ima xxxx i da bi se probio, moraš ponuditi nešto zaista posebno, a ovakvim "dizajnom" i nabacanim, neurednim i nevalidnim HTML (o PHP-u i da ne nagađam), to nikak ne činiš. Nemoj me shvatiti pogrešno, super je to što si počeo da se bavimš Web-om, ali put pred tobom je neverovatno dugačak (što neko reče, prvih deset godina je teško, posle već ide malo lakše  ). Zato polako, i ne zanosi se ;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Januar 13, 2010, 11:49:30 pm » |
|
Ja da sam naleteo na tvoj sajt na Google-u, ušao bih. Ali pogledom na dizajn...veruj mi izašao istog momenta. Dizajn zavisi više nego funkcionalnost danas. Svet interneta i svuda oko nas je prerastao u vizuelnost i reklamu. Pozabavi se malo time.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DJKARELI
Napredak

Ugled: 0
Van mreže
na {skupe sam ,DJ_KARLI}ili tel+381638033095
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Januar 14, 2010, 02:20:53 am » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Elektronicar profesionalac
|
|
|
|
Luka032
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Januar 14, 2010, 03:34:34 am » |
|
Može, sao zavisi koji fajl. Možda je izuzet fajl koji ti želiš da dodaješ ili onemogućen.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Floop
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Januar 14, 2010, 04:49:40 am » |
|
Oko dizajna sam mu i ja pricao samo sto je on hteo da bude kao Google 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SETI_explorer
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Januar 14, 2010, 05:11:30 am » |
|
Oko dizajna sam mu i ja pricao samo sto je on hteo da bude kao Google   Neka bude kao Google i super. Ovako je stvarno bzv.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
zekasing
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Januar 14, 2010, 05:49:39 am » |
|
Taj ko gleda iskljucivo dizajn mi ni netreba na sajtu, kareli molim te pre nego sto kliknes upload trebalo bi da selektujes fajl.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
zekasing
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Januar 14, 2010, 05:52:23 am » |
|
Ljudi, samo imam problem sa "Monthly Bandwidth Transfer" Pishe mi da je protok do sada 148.78 / 1000 MB a ja sam iskljucivo uploadovao php i html fajlove sto je u kilobajtima, a ono sto su uploadovali posetioci svega iznosi 5,6 MB jer su to iskljucivo slike i neko sitni fajlovi.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZEROF
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Januar 14, 2010, 06:07:53 am » |
|
Eto naucices jos nesto. Cak i slike postavljanje na drugim sajtovima trose tvoj protok, isto vazi i za preuzimanje fajlova. U prevodu, nikom protoka nije dosta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In God we trust, the rest we monitor.  YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
|
|
|
|
zekasing
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Januar 14, 2010, 06:11:05 am » |
|
Slike koje neko uploaduje na drugim sajtovima   ?? Onda brte meni ostaje jos par dana.... E ps: stvarno neznam za dizajn , ako neko moze nesto da predlozi i to.... ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Naša mreža:
Bg-dizajn.com |