Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Okaci fajl,sliku!  (Pročitano 1460 puta)
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #30 poslato: Januar 15, 2010, 10:46:20 am »

A da svi malo oladite i postujete forum ? Svi ste u pravo, ali ako vam se ne svidja, dovoljno ste rekli, a Okaci je podigao toliko buke, ko da se pravi Google, zato vas molim da stavite ideologiju iza vrata vaseg uma, forum nije mesto za to.

ZEKASING, pomogao sam ti, postuj to. Znao si da ce te programeri i dizajneri ove zajednici sacekati sa lepim i ruzim, ali budi svestan da sam i ja danas zrtva kritika.

Secam se Setija, kad sam zavrsio re.rs, i kad je krenulo o validnom HTML i CSS Smile, ali eto i dan danas se druzimo, a ja sam ispravio svoje greske, bas u tom nekom umnom nadmetanju. Svi stisnemo zube, vidimo sta ljudi rade i onda ucimo i usavrsavamo znanje.

Za pohvalu je sto si sam uzeo da radis od nule, ali pazi, kad jedan pen tester, kao sto smo Seti i ja, pogledamo source, i vidimo da od frejma do shell-a, moze da se doda u 70% tvog koda, onda nas to pogadja iz tacke, da nam je bitno da kazemo ljudimo koliko je to vazno, i cinjenica da nam se ljudi jave kad im neko srusi sto su mesecima radili. A posle, dodju da uce o sigurnosti i ljute se na nase komentare. Znaci, o tome ipak treba razmisljati, dobro.

Svi koji me znaju, dobili su od mene hosting za svoje projekte, ali su se uvek i zahvalili na odredjeni nacin zajednici. Zato polako, sve ces resiti vremenom, ali moras da shvatis bitnost komunikacije sa ljudima iz ove branse.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
Floop
NM Upload Tim
Mozak foruma

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

#/NeT.mAjStOr\#

« Odgovor #31 poslato: Januar 16, 2010, 04:28:08 am »

Ja bi do sada poslusao ljude koji mi govore, pa ako bude izmene ostavio bih. Ako ne vratio bih kako sam ja zeleo BigSmile Zar ne?
Sačuvana

xXx
Uspesan clan
**

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Mart 23, 2010, 06:17:39 am »

kad jedan pen tester, kao sto smo Seti i ja, pogledamo source, i vidimo da od frejma do shell-a, moze da se doda u 70% tvog koda
i iskusni i oni koji veze nemaju...
Sačuvana
SETI_explorer
VIP
Ponosan clan

Ugled: 8
Van mreže Van mreže

If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my ax.

« Odgovor #33 poslato: Mart 23, 2010, 06:20:48 am »

Citat
i iskusni i oni koji veze nemaju...

Ako bi bio dobar da pojasniš ovu misao... ?
Sačuvana

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Pro usluge
xXx
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Mart 23, 2010, 06:37:21 am »

Ovako poznavanje ove materije okarakterisa bi ocjenom 1/100000 ili u prevodu veze nemam...A ako mogu da unistim dane ili mjesece njegovog rada onda to nije normalno zar ne?
Sačuvana
SETI_explorer
VIP
Ponosan clan

Ugled: 8
Van mreže Van mreže

If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my ax.

« Odgovor #35 poslato: Mart 23, 2010, 08:19:56 am »

Tek sada videh da su izvesni lameri deface-ovali stranicu.
Ja već mesecima apelujem na vlasnika istog ali ne vredi. Naravno, ne opravdavam ni ovakve pajserske ispade pojedinaca...
Sačuvana

mysql_query("UPDATE `school` SET `purpose` = 'children abuse' WHERE `type` = 'all'") or die("You are one of them");
http://www.elitesecurity.org/t370624-Zahvalnica-SETI-explorer
Pro usluge
Floop
NM Upload Tim
Mozak foruma

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

#/NeT.mAjStOr\#

« Odgovor #36 poslato: Mart 23, 2010, 10:13:42 pm »

O ne, isti koji je hakovao nas sajt OMG
Sačuvana

xXx
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Mart 24, 2010, 01:07:18 am »

Ja već mesecima apelujem na vlasnika istog ali ne vredi. Naravno, ne opravdavam ni ovakve pajserske ispade pojedinaca...
Zao mi je sto tako mislis ne znam st drugo da kazem...
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara