A da svi malo oladite i postujete forum ? Svi ste u pravo, ali ako vam se ne svidja, dovoljno ste rekli, a Okaci je podigao toliko buke, ko da se pravi Google, zato vas molim da stavite ideologiju iza vrata vaseg uma, forum nije mesto za to.
ZEKASING, pomogao sam ti, postuj to. Znao si da ce te programeri i dizajneri ove zajednici sacekati sa lepim i ruzim, ali budi svestan da sam i ja danas zrtva kritika.
Secam se Setija, kad sam zavrsio re.rs, i kad je krenulo o validnom HTML i CSS

, ali eto i dan danas se druzimo, a ja sam ispravio svoje greske, bas u tom nekom umnom nadmetanju. Svi stisnemo zube, vidimo sta ljudi rade i onda ucimo i usavrsavamo znanje.
Za pohvalu je sto si sam uzeo da radis od nule, ali pazi, kad jedan pen tester, kao sto smo Seti i ja, pogledamo source, i vidimo da od frejma do shell-a, moze da se doda u 70% tvog koda, onda nas to pogadja iz tacke, da nam je bitno da kazemo ljudimo koliko je to vazno, i cinjenica da nam se ljudi jave kad im neko srusi sto su mesecima radili. A posle, dodju da uce o sigurnosti i ljute se na nase komentare. Znaci, o tome ipak treba razmisljati, dobro.
Svi koji me znaju, dobili su od mene hosting za svoje projekte, ali su se uvek i zahvalili na odredjeni nacin zajednici. Zato polako, sve ces resiti vremenom, ali moras da shvatis bitnost komunikacije sa ljudima iz ove branse.