Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Ati driver  (Pročitano 242 puta)
ilijar10
NM Upload Tim
Clan NM Tima

Ugled: 5
Van mreže Van mreže

« poslato: Februar 14, 2010, 09:15:33 am »

Da vas pitam,jel to ATI izdao nove drajvere koji nisu dobro uradjeni ? Instaliram drajver koji sam preuzeo na oficialnom sajtu za movu graficku x1050 i po zavrsetku instalacije ide restart,nakon toga on i dalje ne vidi grafikcu,al radi kako treba. U device menager je ne vidi,a u properties.settings,advanced,adapter pise <unavaible> . Probao sam 2 sistema,probao sam drugi hard disk .... ne znam sta vise. Imam neki drajver iz 2004 godine sto sam dobio kad sam pre kupio ATI 9550 SE i njega mi instalira i pise za drajver da je iz 2004-te godine,prepoznaje graficku,samo je vidi kao 9550,ne kao x1050 .

Pa reko da nije ATI zeznuo sa zadnjom serijom drajvera za ovu verziju kartice ?
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #1 poslato: Februar 14, 2010, 11:20:15 am »

Uuu istorija Ati-a.

1.Ne koristiti Ati proizvode sem kad se mora
2.Drajver podrska nikakva
3.Proizvodjac mnogo laze Smile
4.Od 2005 nikom nisam ugradio ATI u racunar BigSmile

E sad da objasnimo sve ovo malo. Kao sto bi i najveci ne znanac mogao primetiti is ovog tvog primera, desilo se upravo ono sto me je navelo da vise ne verujem ovoj kompaniji, daju lazne informacije o svojim "NOVIM" proizvodima.

Ne secam se tacno modela, ali mi se desilo nekoliko puta, izbace karticu, a nemaju adekvatnu podrsku za drajvere, a pored toga na takozvanim "NOVIM" i dalje vise cipovi stare garde, a odrade samo malo mazanje ociju dodavanjem nove vrste memorije ili kapaciteta.

Sto ce reci taj model jeste model po imenu ispred tog, ali po tehnickim perfomansama, je gotovo isti kao i malo stariji, tako da platis vise za mali promil poboljsanja brzine.

Savet, koristi stare drajvere, i to je to.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
ilijar10
NM Upload Tim
Clan NM Tima

Ugled: 5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Februar 14, 2010, 11:49:23 am »

Ok. Pokusacu naci neki malo stariji,iz 07,08 godine,imam negde na CD-ovima,mada nebitno to. Mene zagudilo da nisu mozda oni izbacili drivere koji nisu dobro odradjeni (nebi im bilo prvi put) . Bas sam nekako vise pristalica ATI nego nVidia . Al kad budem uzimao uskoro nov komp,razmislicu o nVIDIA Smile
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara