Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Windows Open Folder help  (Pročitano 235 puta)
X-Z
Uspesan clan
**

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« poslato: Jul 09, 2010, 08:30:07 pm »

Poz,
Jutros sam menjao ikonice, i nekako mi se open funkcija izbacili sa glavne funkcije za otvaranje (samo na obicnim folderima) Confused

evo ss:
Kod:
http://www.astahost.info/host/images/595pomoc.jpg

**ovo open sam ja pokusao da napravim (u Edit File Type) sam probao da nesto uradim (posto uopste nije bilo open funkcije)

de li mozda neko zna kako da resim ovaj problem a da ne reinstal win Confused ?
kako da stavim da se otvara na explore Confused
« Poslednja izmena: Jul 09, 2010, 08:40:30 pm X-Z » Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #1 poslato: Jul 11, 2010, 09:23:51 pm »

Gledam nekoliko minuta i ne vidim neko resenje, posto je moguce da si promenio registry ulaz za ovu funkciju. Da li si probao da podesis otvaranje foldera sa ovom opcijom, koju vidim na slici koju si postavio :

Klikni na sliku :

Samo po svemu sudeci imas DubleAgent (neku verziju) zaraze na svom racunaru, posto mi se to vec ranije desavalo. Ja sam to resio preuzimanjem SpyBot, Malware Anti-Malware Free i pokrenuo sam ih iz safe moda. Takodje, posle toga bi izvrsio restauraciju sistema, znaci vratis sistem nekoliko dana u nazad.

P.S. Ali obavezno prvo ocistis racunar sa gore navedenim aplikacijama, pa onda ides na restor sistema.  Takodje kad preuzmes gore navedene programe, uradi update pre nego li odes u safe mode.
« Poslednja izmena: Jul 11, 2010, 09:32:44 pm ZEROF » Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
ZEROF
Administrator
Man at work!

Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #2 poslato: Jul 11, 2010, 09:46:42 pm »

Takodje, pre gore navedenog probaj Tweak UI , posto ima dosta opcija, nadji onu koja se odnosi na oporavak podesavanja za foldere, pa vidi da li ces imati zeljene efekte.

Tweak UI direktan download link :

http://www.anonimus.re.rs/1132
Sačuvana

X-Z
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 12, 2010, 12:18:52 am »

Pazi ja kada sam video da mi ne radi na open, isao sam u Folder Options - File Type - Edit File Folder, ali tu nije bio taj "open" pa sam ja probao da ga napravim (stavio sam bio
Kod:
%SystemRoot%\WINDOWS\explorer.exe
ali nije uspelo),
nasao sam istu komandu dok sam trazio na google i sada sam nesto uspeo da stavim da je Open1 komanda
Kod:
C:\WINDOWS\explorer.exe
ali sada je genralno ok, samo sto nece da se otvara u istom prozoru, valjda treba jos nesto da se doda uz
Kod:
C:\WINDOWS\explorer.exe
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #4 poslato: Jul 13, 2010, 05:45:02 am »

Da dodao si jos jednu opciju i to je za pohvalu, ali sam siguran da mozes naci neki alat koji to moze popraviti, ali stvarno je mnogo toga proslo kod mene, da se vise svega i ne secam. U krajnjem slucaju, zivi sa tim, pa kad budes voljan odradi podizanje sistema, ili popravku isto koriscenjem windows cd-a.
Sačuvana

Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 13, 2010, 08:35:36 am »

Genijalno uradjeno, ja ovo nikad nisam uradio, niti sam uspeo da nadjem u opciju Smile Al uglavnom registry ulaz za foldere si zeznuo i probaj sa Registry clener-om, i uzmi neki Tune Up program.
Sačuvana

X-Z
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 13, 2010, 07:08:44 pm »

ok hvala na svim savetima Smile
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara