Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Problem sa prebacivanjem velikoh fajla  (Pročitano 266 puta)
dipsy_rap
Stalan clan

Ugled: 1
Van mreže Van mreže

« poslato: Jul 15, 2010, 09:11:00 pm »

E ovako: skino sam Braveheart na 7.5gb i sad kad pokušam film da prebacim na flešku ono javlja da je fleška puna i da nema dovoljno prostora na njoj a ona ima oko 15.1gb! Šta da radim? Ima li neki program za te stavri? Pokušao sam preko totalcommander-a ali i on javlja istu grešku!

ovo je jedina solucija da odgledam film koji sam skino jer meni secka na kompu, pa moram da ga gledam na mašinu od 4gb RAM i neki kvatro procesor!

Hvala!
Sačuvana
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 15, 2010, 09:19:19 pm »

Flash ima svoja ograničenja prebacivanja velikih fajlova. Tvoj najverovatnije ne može više od 6GB. Moraš da podeliš fajl na neke delove, a to možeš preko Total Commandera (opcija Split).
Sačuvana

dipsy_rap
Stalan clan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 15, 2010, 10:25:10 pm »

Sad ću da pokušam.
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #3 poslato: Jul 16, 2010, 04:18:45 am »

Kao prvo moras obratiti paznju na format NTFS ili FAT32 itd. Ako je USB FAT32 sigurno neces moci, zato preuzmi program koji nudi HP :

http://www.anonimus.re.rs/1140

Formatiraj u NTFS, a licno za prebacivanje koristim :

http://www.anonimus.re.rs/1141

I to bi bilo to. Naravno ako odradis deljenje velikog fajla na manji, posao je dosta brzi. Ima jos mnogo opcija, ali je ova najednostavnija.

Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
dipsy_rap
Stalan clan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 17, 2010, 03:15:00 am »

Hvala, uspeo sam totalcomander-om ali sad imam još jedan problem, hoću da podelim ovaj video zapis na pola? Koji programom to da uradim a da ne čekam dugo?
Fajl je m2ts. i kao što znate ima 7.5gb e sad ja ne želim da izgubim na kvalitetu samo želim da ga podelim na pola i da narežem na disk a za prevod ću da se snađem, reko mi drug da ima neke programe za to!
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #5 poslato: Jul 18, 2010, 02:12:06 am »

Iskreno mislim da brzog nacina nema, sem ako imas super racunar koji to moze da odradi relativno brzo. Bolje je mozda da taj fajl prvo konvertujes u AVI npr. pa onda da sa programima za obradu AVI fajlova (kojih ima koliko ti srce hoce) odradis sta si zamislio. Nasao sam neki konvertor pa probaj njega. Nisam testirao da li radi ovaj program itd. pa srecno Smile.

Kod:
http://hotfile.com/dl/55646234/1d206a0/4U.M2TS.Converter.rar.html
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara