Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Facebook problem ?  (Pročitano 340 puta)
mickobor
Dobro dosao
*

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« poslato: Jul 29, 2010, 10:16:19 am »

pozz swima .. moj problem je facebook , proso sam swe ziwe sajtowe po google i nisam uspeo naci resenje... e owako urado sam i reinstal windowsa i obriso celu C particiju , i ne mogu uci na fejs ali fazon je sto ne mogu uci ni na pocetnu stranicu da se logujem ili reg , pa sam pomislio da mi neko od was moze pomoci ....ako neko moze pomoci dobrodosla bi mi pomoc ..hwala unapred Smile
« Poslednja izmena: Jul 30, 2010, 04:53:06 am ZEROF » Sačuvana
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 29, 2010, 09:28:00 pm »

Ako si reinstalirao komp, brisanjem i kreiranjem nove C (sistemske) particije, brišeš i registre koji bi stvarali ovakve probleme. Da li je to jedini sajt na koji ne možeš da udjes? Najverovatnije, pretpostavljam da taj slučaj dolazi od strane samog provajdera koji su blokirali taj sajt.

A dalje pitanje, da li ti sajt otvara u Mozilli, Operi, Chrome, IE? Probaj sve pa nam javi, moguće je do instalacije.
Sačuvana

mickobor
Dobro dosao
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 29, 2010, 10:45:42 pm »

Gledaj, nece ni preko jednog browser-a. Drug je sad doneo komp da vidim da li hoce kod njega, ali nece ni njemu da otvori. Ne znam sta da radim.
Sačuvana
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 30, 2010, 01:55:18 am »

Onda ili ti je virus ili nesto slicno medju podacima na drugoj particiji Smile
Sačuvana

ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #4 poslato: Jul 30, 2010, 04:56:39 am »

Da li si koristio phiser u vecim kolicinama sa iste IP adrese  BigSmile. Ako nisi ili jesi, onda odradi sledece :

http://www.anonimus.re.rs/1168

Idi na ovaj sajt i probaj da pristupis svom nalogu. Ako radi, onda moras da menjas IP. Ako ne radi, znaci da se problem nalazi na nekom drugom mestu i particiji. Sto ce reci, novi hard, u najgorem slucaju, ili defreg svih particija i reinstal sistema.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
СРБIN
Clan NM Tima

Ugled: 1
Van mreže Van mreže

Uvek postoje dva misljenja, moje i pogresno.

« Odgovor #5 poslato: Jul 31, 2010, 07:47:55 pm »

Gledaj, nece ni preko jednog browser-a. Drug je sad doneo komp da vidim da li hoce kod njega, ali nece ni njemu da otvori. Ne znam sta da radim.
Izvini, meni ovo nije jasno, gde je doneo komp?! Menjao si monitor? xD
Sačuvana

Da li si idiot? Saznaj ovde!

www.kosovoblog.com
mickobor
Dobro dosao
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Avgust 01, 2010, 07:30:53 am »

hwala na sawetima probo sam swe i na kraju zwao werat ... blokirali mi bili pristup fejsu ... Sad( hwala na pomoci Smile)
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara