Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Problem kod komandi na tastaturi za rad u Ps-u  (Pročitano 327 puta)
PariS
Uspesan clan
**

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« poslato: Avgust 04, 2010, 05:05:22 am »

Ovako posto koristim cesto photoshop i sad mi hitno treba komanda za 3D tekst, a da bi napravio 3D tekst treba mi komanda sa tastature koja mi ne radi... Opis problema :
Na rad stavim tekst pozicioniram i sve kako treba i da bi se dobio 3D tekst potrebno je pritiskati CTRL + ALT + Tipka na gore, pritom je sa strane oznacen layer sa tekstom naravno Smile
E sad kad pritiskam to nista se ne desava a trebalo bi polako da se dobija 3D tekst.... Pa evo ovde da pitam da li je to problem do komandi ili podesavanja u Ps-u i da li postoji neko resenje za to Question Molio bi sto brzi odgovor jer mi je ta komanda stvarno potrebna i bez nje ne mogu nista...

Sačuvana

.
Floop
NM Upload Tim
Mozak foruma

Ugled: 2
Van mreže Van mreže

#/NeT.mAjStOr\#

« Odgovor #1 poslato: Avgust 04, 2010, 05:26:03 am »

Probaj On-Screen Keyboard koji ti se nalazi u:

Start>All programs>Accessories>Accessbility>On-Screen Keyboard
Sačuvana

PariS
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 04, 2010, 05:43:56 am »

Probao i nemoze ni tako.... Ako jos neko mozda zna neka kaze ovde....

Sačuvana

.
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 31, 2010, 04:59:38 am »

Resenje jednostavno, ukoliko ti tako nesto ne radi dolazi do programa, u tvom slucaju PS. Reinstaliraj program.
Sačuvana

ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #4 poslato: Avgust 31, 2010, 05:53:58 am »

Obrati paznju i na verziju koju koristis. Svaka verzija ima neke promene, pa me ne bi cudilo, da moras potraziti resenje sam ili preko cika Googla, ali potrebno je odredjeno vreme, da bi se online, pojavile sve precice na nekom sajtu ili blogu.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
Luka032
Administrator
Mozak foruma

Ugled: 18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Avgust 31, 2010, 08:02:49 am »

Precice su uvek iste na svakoj verziji vec gledaj program koji je proveren (100% working).
Sačuvana

PariS
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 10, 2010, 04:07:24 am »

Hvala na odgovorima Sto se tice PS pouzdan je.... Verzija je PS CS3 i nemam zamerki sve u savrsenom redu radi osim ove komande.... A sto se tice googla progooglo sam i proverio gomilu tutorijala za pravljenje 3D efekta u PS CS3 a i ostalim i svugde je ta ista komanda.... Jedino mi preostaje onda da pokusam ovo sto je rekao Luka032 .....  BigSmile
Sačuvana

.
kecap
VIP
Mozak foruma

Ugled: 9
Van mreže Van mreže

:) Punks not Dead

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 17, 2010, 01:05:26 am »

Nema to veze sa PSom nego da li si instalirao pojedine dodatke, ili ekstenzije, u glavnom jako moze lako da se desi da si sam promenio tu komandu, tako da ih mozes restartovati u podesavanjima pa ce ti se vratiti, ako ne onda lepo ides ctrl+j da bi kopirao layere vise puta i onda ih pomeraj sa strelicama i dobices 3D tekst, ali bolje se okreni Illustratoru ako oces 3D ili jos bolje Blenderu Maxu itd ;)
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara