Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Problemi sa ocitavajem video,image i ostalog sadrzaja na sajtu.  (Pročitano 201 puta)
kobra699
Uspesan clan
**

Ugled: 0
Van mreže Van mreže

« poslato: Avgust 23, 2010, 10:14:19 pm »

Ovako,pre neki dan mi je riknuo hard pa tako i sistem,elem podigao sam nov,imam licencirane softvere i za XP i Wistu Basic,podigao sam Vistu,sve je OK,ali imam problem sa ocitavanjem video,image sadrzaja na svom sajtu,coloris plugin koji to sve radi na efektan nacin na Exploreru ocitava  sve medjutim na Firefoxu i Flocku kao da nista ne postoji,nije mi jasno u cemu je problem,koji pluginovi,ekstenzije fale za navedena dva pretrazivaca,inace na notebock gde isto imam instaliranu Vistu nemam taj problem?
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #1 poslato: Avgust 24, 2010, 04:36:45 am »

Ok, ako sam razumeo testirao si to na drugom racunaru sa istim sistemom. Idi na ovaj artikl :

http://www.netmajstor.com/category/it-vesti/page/3/

Poseti sajt o kome sam govorio i cekiraj programe koje koristis a mozda nisu zadnja verzija i samo pokreni instalaciju istih. Takodje, UPDATE Jave ti je obavezan. I preuzmi obavezno sa gore navedenog sajta :

To bi trebalo da je to. Sve programe koje budes preuzeo sa gore navedenog sajta, predhodno obrisi sa racunara, zato sto moze doci do posledica, nezeljenih. I savet za brisanje programa sa racunara, vrlo vazna stavka je :

http://www.anonimus.re.rs/1184

Ovo ti je tut i aplikacija koji koriste dosta profesionalaca za detaljno uklanjanje programa, ukljucujuci i registry zapise istih.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
kobra699
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 31, 2010, 01:47:21 am »

Hvala druze samo tako  BigSmile,FlashPlayer je bio u pitanju,instalirao sam za explorer ali trebalo je i za druge pretrazivace,jos jednom veliko hvala  exclaim BigSmile
Sačuvana
ZEROF
Administrator
Man at work!

Ugled: 41
Van mreže Van mreže

H4ck3r u penziji !

« Odgovor #3 poslato: Avgust 31, 2010, 05:54:40 am »

Zadovoljstvo je obostrano, nadam se da neces imati slicnih problema.
Sačuvana

In God we trust, the rest we monitor.

YouTube>My Channe>Channel Info>Channel Type>Director
kobra699
Uspesan clan
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 18, 2010, 08:11:22 am »

Druze njih uvek ima,presao sam sa jednog softvera na drugi,tj.,sa social engine na phpfox,pocinjem da se snalazim ali sistem nije isti,elem hvala veliko  Mad
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Naša mreža: Bg-dizajn.com | AstaHost | Anonimus | My Exploit | Lovac Na Novac | RE.rs
Partneri: Net Centar | EE.RS portal | Maturski | Svet Igara